Η απάντηση του Ηρακλή για την αφαίρεση βαθμών

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 | 21:32

Loading...
 Άμεσα θα εξοφληθεί ο Χασόμα Μπίνο Μπάμπα όπως ενημέρωσε ο Ηρακλής.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον γηραιό λόγω οφειλής στον πρώην παίκτη της ομάδας, κάτι που μπορεί να αναιρεθεί εφόσον καταβληθεί το ποσόν εντός τριών ημερών.
Οι κυανόλευκοι, αφού τόνισαν πως η οφειλή που εκδικάστηκε είναι πολλή μικρότερη από αυτή που ισχυριζόταν ο παίκτης και ο μάνατζερ του, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για τη διευθέτηση του θέματος του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χασόμα Μπίνο Μπάμπα, και πάντα σε συνεννόηση με το νομικό επιτελείο της, η ΠΑΕ Ηρακλής ήταν σε αναμονή της απόφασης του Δικαστηρίου.

Σήμερα το απόγευμα, η Ομοσπονδία επιδίκασε ένα ποσό που είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό που ισχυρίζονταν τόσο ο παίκτης, όσο και ο μάνατζέρ του.

Σε περιπτώσεις όπως αυτή, προβλέπεται η κατάθεση των χρημάτων να γίνεται απευθείας στον λογαριασμό του παίκτη και όχι σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό. Κι αυτό, διότι αν η ΠΑΕ καταθέσει αλλού τα χρήματα, δεν διασφαλίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έλαβε την αποζημίωση και η ομάδα τήρησε τα συμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στη διαδικασία της αδειοδότησης.

Για τους παραπάνω λόγους, η ΠΑΕ Ηρακλής δεσμεύεται ότι θα προβεί άμεσα στην εξόφληση του αθλητή, πληρώνοντας τα οφειλόμενα σε λογαριασμό που θα ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όχι σε οιονδήποτε εκπρόσωπό του».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.