ΒΟΜΒΑ Κοντονή!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016 | 23:39

Loading...
Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο Υφυπουργός Αθλητισμού σκέφτεται να διακόψει το πρωτάθλημα μετά τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι με τη λήξη του αγώνα Ατρόμητος- ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε λίγο νωρίτερα, μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στο Περιστέρι, 50 οπαδοί των φιλοξενουμένων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν με αυτούς των γηπεδούχων, αλλά και με τα ΜΑΤ.


Αποτέλεσμα των συγκρούσεων ήταν να μαχαιρωθεί στην κοιλιακή χώρα ένας οπαδός του Ατρόμητου. Μετά και από αυτό το επεισόδιο, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται πολύ σοβαρά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague.

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV στα πλαίσια της κοπής της πίτας του ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης) είχε αφήσει να διαφανούν, εν μέρει, οι προθέσεις του, καθώς δήλωσε πως «Οι αθλητές και οι προπονητές είναι στο έλεος άθλιων υποκειμένων και η Πολιτεία θα κάνει τα πάντα για να εξαλείψει αυτή την κατάσταση».

Πιο αναλυτικά, ο Υφυπουργός αθλητισμού δήλωσε: «Δε θέλω να κατακρίνω τους οπαδούς που υποστηρίζουν τις ομάδες τους- ορισμένες φορές με ιδιαίτερη ζέση, βέβαια-, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι στο χώρο του αθλητισμού, και ιδιαίτερα σε μια συνάντηση δύο ομάδων, κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει.

Δεν μπορούν οι οπαδοί να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι αθλητές και δευτερευόντως οι διαιτητές που προσπαθούν και πρέπει να προσπαθούν να τηρήσουν τους κανονισμούς.

Όπου υπάρχουν προβλήματα υπάρχουν και τα όργανα της δικαιοσύνης, τα οποία κρίνουν με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα. Πρέπει να εγκαταλείψουν όσοι έχουν στο νου τους ότι διεκδικούν κάτι, διότι δεν προσφέρουν τίποτα στις ομάδες τους, αλλά αντιθέτως τις καταστρέφουν. Νομίζω ότι τα τελευταία γεγονότα πείθουν και τον πιο κακόπιστο».

Ερωτηθείς για το αν η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη ή χρήζει αλλαγών, μιας και πολλές φορές υπάρχει σύγχυση, όπως για παράδειγμα με τις φωτοβολίδες ευθείας βολής, είπε: «Για τα ζητούμενα που θέτετε πρέπει να ενεργοποιηθεί το σύνολο της κοινωνίας, γιατί είναι θέμα παιδείας. Δεν μπορεί να βρίσκονται 1-2 άνθρωποι στο έλεος των οπαδών, οι οποίοι κινούνται ομαδικά και κατά δεκάδες για να χτυπήσουν έναν άνθρωπο. Όπου υπάρχουν κενά, θα πρέπει να διορθωθούν.

Επειδή θέσατε το θέμα με τις φωτοβολίδες, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής: μια φωτοβολίδα ευθείας βολής στοχεύει κάποιον και μπορεί να τον πλήξει θανάσιμα. Άλλο μια φωτοβολίδα στον ουρανό και αυτός που τη ρίχνει δεν έχει ανθρωποκτόνο διάθεση και άλλο μίας ευθείας βολής.

Πρέπει κάθε φορά να επανεξετάζονται τα δεδομένα, με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα την ψήφιση του νόμου το Μάιο. Υπήρχαν τρομερά κενά στη νομοθεσία και προσπαθούμε να τ' αντιμετωπίσουμε.

Δε θα κάνουμε πίσω από αυτό που έχουμε χαράξει. Δεν μπαίνει σε ζυγαριά ή σε διαπραγμάτευση η αντιμετώπιση της βίας. Ο νόμος θα τηρηθεί από το Α μέχρι το Ω».

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.