Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή, τι λένε στον Γηραιό

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 | 18:07

Loading...
Με σημερινή του απόφαση το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο επέβαλλε στον Ηρακλή την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών, λόγω τελεσίδικης οφειλής ύψους μόλις 7.300 ευρώ προς τον πρώην ποδοσφαιριστή των "κυανόλευκων" Μπίνο Μπάμπα. Καμία ανησυχία η θέση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Oπως έγινε γνωστό, το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αποφάσισε να επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών(!) στον Ηρακλή, από το φετινό πρωτάθλημα, εξαιτίας μίας οφειλής προς τον πρώην ποδοσφαιριστή των "κυανόλευκων", Μπίνο Μπάμπα.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η απόφαση, ο Ηρακλής οφείλει στον Αφρικανό μέσο το ποσό των 7.300 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν σε δεδουλευμένους μισθούς που είχε από την περασμένη σεζόν.

Την ίδια ώρα στον Ηρακλή, δεν ανησυχούν, διότι όπως λένε οι άνθρωποί του γνώριζαν τη συγκεκριμένη υπόθεση από καιρό, με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσσάνδρου να έχει αναλάβει την υπόθεση αυτή, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να τονίζουν κατηγορηματικά πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα κλείσει άμεσα.

Κλείνοντας, θα πρέπει να τονιστεί πως οι "κυανόλευκοι" έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν το ποσό της οφειλής τους εντός τριών ημερών, διαφορετικά η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέα.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.