Όλη η αλήθεια για ΑΕΚ - Βέλλιο

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 | 18:55

Loading...
Τι έγινε στις τελευταίες επαφές της ΑΕΚ με Βέλλιο; Ο Insider αποκαλύπτει.

Μετά την καλοκαιρινή ευκαιρία, τη χειμωνιάτικη επιστροφή και παρά το πάγιο «θέλω», η υπόθεση Βέλλιου - ΑΕΚ μοιάζει με... ανεκπλήρωτο έρωτα.
Για να μην ξεχνιόμαστε. Αρχές Νοεμβρίου ήταν όταν εδώ  έγινε λόγος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Βέβαια, κακά τα ψέματα, ούτε και τότε ανακαλύψαμε την Αμερική! Το «έγκλημα» είχε γίνει από το καλοκαίρι για την Ενωση, όταν προταθήκατε και δεν σας πήραν ένα τηλέφωνο πίσω. Τότε, με τα μισά λεφτά απ’ όσα πήρε ο Τζιμπούρ, υπογράφατε. Έκτοτε, πόσες φορές σας έχουν σκεφτεί στους «κιτρινόμαυρους», δεν λέγεται.

Και ναι, προφανώς και το έκαναν και στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Και ρώτησαν τον Ηρακλή. Όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν, κουβέντα έγινε πάνω από τρεις φορές. Πλέον όμως, τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Η οικονομική απόσταση που χωρίζει τις απαιτήσεις του «Γηραιού» από τα όσα είναι διατεθειμένη (ή έστω ήταν) να προσφέρει η ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη από το… Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τα πόδια! Προσθέστε και το ότι είναι γνωστό πως δικός σας καημός και μαράζι είναι το εξωτερικό (όχι, με εσάς δεν έχει μιλήσει κανείς από την Ενωση) κι έτσι, ρεαλιστικά, το πράγμα κι η προοπτική για κάτι πιο... προχωρημένο από απλές προθέσεις, αδυνατίζει. Στερνή μου γνώση (για τους ανθρώπους της ΑΕΚ πάντα…).

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.