Αποχώρηση - έκπληξη από το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 | 23:24

Loading...
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ αναμένεται να αποσυρθεί από το προσκήνιο και στη θέση του θα βρεθεί πρόσωπο - έκπληξη! Με ένα κλικ θα τα μάθετε όλα...

Η αλήθεια είναι πως μπορεί το επίπεδο, αγωνιστικά, του ελληνικού ποδοσφαίρου να πέφτει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σε αφήνουν να βαρεθείς όλα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γιατί είναι σαφές ότι πολύ εύκολα μπορούν να ταραχτούν τα νερά στον χώρο του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα...

Και μία τέτοια είδηση, που ταράζει τα νερά, έρχεται να γράψει τώρα ο Σκύλος!

Η εικόνα που έχουμε, άλλωστε, είναι ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος όχι μόνο θα μείνει κανονικά στη θέση του, αλλά θέλει να συνεχίσει και μετά το τέλος της θητείας του!

Καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το blog της τηλεοπτικής Δίκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας (Βαγγέλης Γραμμένος) θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, στις ερχόμενες εκλογές (τον Οκτώβρη)!

Δεν είναι αυτή, όμως, η μοναδική είδηση, καθώς υπάρχει και συνέχεια...

Ποια είναι; Ότι ο μοναδικός που έχει δηλώσει δημόσια, μέχρι στιγμής, ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Μόνο που, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας, έναντι προσώπου - έκπληξη!

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.