Κοντονής και Τόσκας κατά Παναθηναϊκού!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 | 17:29

Loading...
Ο υπουργοί Σταύρος Κοντονής και Νίκος Τόσκας εξαπέλυσαν επίθεση κατά κατά των πρασίνων με αφορμή την τροποποίηση των όρων ασφαλείας σε θύρες της Λεωφόρου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προέβη σε κοινή δήλωση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, κατά του Παναθηναϊκού.
Αιτία ήταν η απόφαση της διοίκησης του “Τριφυλλιού” να προχωρήσει σε αύξηση της χωρητικότητας των θυρών 1 και 12, καθώς και η μετέπειτα ανακοίνωση των πρασίνων, με την οποία διαμαρτυρήθηκαν στον κ.Κοντονή για την απαγόρευση της προαναφερθείσας ενέργειας.

Οι δυο υπουργοί χαρακτήρισαν την τροποποίηση των όρων ασφαλείας στις θύρες ως έκνομη ενέργεια, η οποία θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων.

Αναλυτικά, η δήλωση των υπουργών:

«Η τελευταία απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς και χωρίς την άδεια της αστυνομικής αρχής τους όρους ασφαλείας των δυο θυρών του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια με έντονο (κατ’ ελάχιστο) το στοιχείο του ενδεχόμενου δόλου, στρεφόμενη κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δεκάδων ανυποψίαστων φιλάθλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ή υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Με αυτές τις ενέργειες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί».

Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.