Για ξεκάθαρη πρόκληση των κιτρινόμαυρων οπαδών λένε στην ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016 | 00:14

Loading...
Ποια η στάση των διοικούντων του «Δικεφάλου» μετά τα επεισόδια στο Περιστέρι. Πώς αντέδρασε ο Μελισσανίδης. Τι επίκειται.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολήθηκε αρκετά σήμερα (8/2) με τα επεισόδια στο Περιστέρι. Είδε τα βίντεο ξανά και ξανά, διάβασε τα ρεπορτάζ, μίλησε με τους συνεργάτες του, αλλά και κάποιους οργανωμένους οπαδούς...
Ήθελε να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα και σε μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πώς προέκυψαν αυτά και από που προκλήθηκαν.

Το διά ταύτα; Όπως έλεγαν στην ΑΕΚ, οι κιτρινόμαυροι οπαδοί ξεκάθαρα προκλήθηκαν από μια ομάδα φίλων του Ατρόμητου.

Ο Μελισσανίδης βέβαια δεν θέλει να δικαιολογήσει τους Ενωσίτες, αλλά –σύμφωνα με όσα διέρρευσαν- δεν είναι και τόσο εξοργισμένος μαζί τους (όπως κάποιες φορές παλιότερα).

Βέβαια αντιλαμβάνεται ο επιχειρηματίας πως πλέον η ομάδα του κινδυνεύει με τιμωρία. Και σίγουρα ενόψει ντέρμπι σκοπεύει να τα πει ξανά με τους οργανωμένους και να τους επιστήσει την προσοχή.

Ξέρει ο «Τίγρης» ότι το ματς με τον Ολυμπιακό είναι επίφοβο για νέα επεισόδια, τα οποία φυσικά και δεν θέλει. Τόσο η τιμωρία της έδρας, όσο φυσικά και η πιθανή αφαίρεση βαθμών (ενόψει των πλέι οφ), τρομάζει την ΑΕΚ...

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.