Γιατί δεν έπαιξε ο Μπουονανότε και τι συνέβη με τη δήλωση Πογιέτ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016 | 00:18

Loading...
Οι ποδοσφαιρικές εξηγήσεις που έδινε ο προπονητής για τη μη χρησιμοποίηση του Αργεντινού.

Δυο αλλαγές έκανε χθες στο Περιστέρι ο Γκουστάβο Πογιέτ και πολύς κόσμος απόρησε για ποιο λόγο έμεινε στον πάγκο ο Ντιέγκο Μπουονανότε.
Η απορία έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής και σε ερώτηση που του έγινε «Για την μεταχείριση Μπουονανότε, τον θεωρείται ικανό για βασικό ή για αλλαγή; Ηταν η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού», ο προπονητής απάντησε: «Δεν ήμουν το καλοκαίρι εγώ εδώ. Υπολογίζω τους παίκτες που ήταν στον πάγκο κανονικά πάντως». Εξήγηση για την τοποθέτηση Πογιέτ υπάρχει… Ο Ουρουγουανός σε καμία περίπτωση δεν εννοεί πως δεν υπολογίζει τον Ντιέγκο και πως αν ήταν αυτός το καλοκαίρι στην ΑΕΚ δεν θα τον επέλεγε για το ρόστερ. Η ατάκα του εξάλλου «υπολογίζω όλους τους παίκτες που ήταν στον πάγκο κανονικά», συμπεριλαμβάνει και τον Μπουονανότε και διαλύει κάθε διαφορετική έννοια .

Όσο γιατί δεν έπαιξε χθες ο Αργεντινός; Υπάρχει επίσης εξήγηση και είναι καθαρά ποδοσφαιρική. Ο Πογιέτ εξηγούσε σε συνεργάτες του πως δεν έβαλε τον Ντιέγκο χθες για δυο λόγους: ο πρώτος είχε να κάνει με το σύστημα της ομάδας, που γύρισε σε 3-5-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, γυρίζοντας τον Ντίντακ στα στόπερ, με τον Πλατέλλα να παίζει ουσιαστικά αριστερό μπακ χαφ. Ο Πογιέτ πίστευε πως δεν θα μπορεί να παίξει τη συγκεκριμένη θέση ο Μπουονανότε, καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά.

Ο δεύτερος λόγος που έμεινε ο Αργεντινός στον πάγκο έχει να κάνει με την άποψη που έχει ο Πογιέτ για τον Μπουονανότε ανάλογα με τις συνθήκες ενός αγώνα. Ο προπονητής θεωρεί πως όταν η ομάδα δεν έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού (όπως χθες για παράδειγμα) ο Ντιέγκο δεν μπορεί να βοηθήσει όσο θα θέλει. Αντίθετα, σε ματς που η ΑΕΚ έχει τον έλεγχο και την κυκλοφορία ο Μπουονανότε μπορεί να παίξει και να βοηθήσει ουσιαστικά ως πλάγιος επιθετικός.

*aek365
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.