Άσος του Ολυμπιακού: «Πολύ πίσω οι άλλες ομάδες»!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 | 00:50

Loading...
 Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες στάθηκε ο Λεάντρα Σαλίνο σε συνέντευξή του, ο οποίος εξήγησε ότι η δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται στο γήπεδο και κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα...

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε ο 30χρονος αμυντικός στον βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό, «Bradesco Esportes»:
«Είναι η δουλειά που έχουμε κάνει. Παλιοί και νέοι παίκτες εφαρμόζουμε τις ιδέες του προπονητή. Καταλαβαίνουμε γρήγορα, ο,τι θέλει ο προπονητής κι έτσι κερδίζουμε τα ματς. Πρώτα είναι ο προπονητής μας, ο οποίος μοντάρει μια πολύ δυνατή ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί. Οι άλλες ομάδες είναι πολύ πίσω. Είναι δύσκολο για αυτούς. Με τη δύναμη που έχουμε, προσπερνάμε κάθε εμπόδιο. Δύσκολα ή εύκολα, πάντα νικάμε. Ο κόσμος ξέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής για διαδοχικές σεζόν, εξαιτίας της δουλειάς μας.


Στο δεύτερο γύρο, τα ματς είναι πιο δύσκολα. Εξαιτίας του κλίματος ότι "έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα". Οι άλλοι προετοιμάζονται πολύ για να μας νικήσουν. Αλλά εάν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πρωταθλητές με μεγάλη διαφορά και να γράψουμε ιστορία, γιατί να μην το προσπαθήσουμε; Πιστεύω ότι τα ντέρμπι, θα είναι τα πιο δύσκολα ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να ψάχνουμε την πιθανότητα να γράψουμε ιστορία».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.