Ιστορική απόφαση για την ΑΕΚ αν κρατήσει τον Πογιέτ!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016 | 00:45

Loading...
Αύριο στο Περιστέρι η ΑΕΚ του Πογιέτ πάει για την δέκατη συνεχόμενη νίκη. 
Η πρώτη συνάντηση με τον Δέλλα μετά την απομάκρυνση του που όπως αποδεικνύεται ήταν, επειδή έγινε και η πρόσληψη Πογιέτ βέβαια, η πιο σημαντική κίνηση που έκανε η ΑΕΚ.

Κι αν ο Πογιέτ συνεχίσει έτσι και ανανεώσει και το καλοκαίρι θα μιλάμε για πραγματικά ιστορική απόφαση για το μέλλον της ΑΕΚ. Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό, προέχει ο αγώνας στο Περιστέρι. Δεν θα είναι εύκολος σίγουρα παρότι ο Ατρόμητος φέτος έχει τα χάλια του και πούλησε και τον Ναπολεόνι, τον καλύτερο επιθετικό του. Επίσης τα σερί κάποτε σπάνε αν δεν έχεις τις αβάντες που έχουν αυτοί που ακόμη και τα ρεκόρ τους είναι χάρτινα και πέτσινα. Η ΑΕΚ έχει απουσίες αλλά ο Πογιέτ και το ρόστερ της όπως διαμορφώθηκε και με την ενίσχυση του Ιανουαρίου έχουν λύσεις για όλα. Λείπει ο βασικός αμυντικός χαφ και πιθανότατα και οι δύο βασικοί περιφερειακοί επιθετικοί όμως όχι μόνο υπάρχουν μια χαρά λύσεις αλλά και πάλι μπορεί να μείνουν έξω παίκτες που θα μπορούσαν να είναι και βασικοί ιδίως στην επίθεση. Είπαμε. Με τις δύο προσθήκες του Ιανουαρίου η μάχη για είσοδο στην αποστολή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Χθες είχαμε και την ανακοίνωση του Κοντωνή που μετά τα λάθη στα οποία τον παρέσυραν μετά τις δεύτερεςεκλογές φαίνεται να ξύπνησε. Οι πράξεις θα δείξουν βέβαια αλλά δεν μπορείς να μην χαιρετήσεις το αυτονόητο. Οταν βγαίνει ο υπουργός και λέει με κάθε επισημότητα πως το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει καθαρό από… κατηγορούμενους τουλάχιστον μέχρι να καθαρίσουν το όνομα τους ή να βρεθούν στο… φρέσκο είναι βέβαιο πως κάνει τον κλοιό ακόμη στενότερο. Mπορεί να άργησε λίγο αλλά σημασία έχει πως το έκανε και δε πρέπει να ξεχνάμε πως από την εποχή του Φλωρίδη είχαμε να δούμε υπουργό να κάνει έστω μια προσπάθεια. Και το κυριότερο που εγινε με αυτή την δήλωση του υπουργού ήταν το ότι έστειλε το μήνυμα κυρίως σε αυτούς που δεν είναι, ακόμη, κατηγορούμενοι. Τα πράγματα άλλαξαν και ο πανικός είναι έκδηλος. Εδώ η απάντηση της ΕΠΟ στάλθηκε όπως τους… ήρθε και κανείς δεν πρόσεξε αυτό το κομμάτι που το έχουμε δει… χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια σε νον πέιπερ δημοσιευμένα σε μέσα της μοναδικής ομάδας που ευνοείται 20 χρόνια απο το σύστημα: "Επίσης, η επιθυμία πολιτικών και παραγοντικών κύκλων να ελέγξουν το ποδόσφαιρο χωρίς να προσφέρουν σε αυτό ούτε ευρώ δεν θα ευοδωθεί όσες ανακοινώσεις και να εκδοθούν”. Μια απάντηση θα μπορούσε να είναι πως “όσο κι αν κάποιοι ζητάνε… ευρώ για να ελεγχθεί το ποδόσφαιρο το μόνο που έχει το μέλλον τους είναι δάκρυα και… κάγκελα”… Για να κλείσουμε αυτή την σύντομη αναφορά να επαναλάβουμε το κύριο μήνυμα όχι μόνο το χθεσινό αλλά των τελευταίων τριών ετών. Κανείς δεν μπορεί να σας προστατέψει και αυτός που περιμένετε να σας σώσει δεν μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του.

*aek365
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.