Απίστευτα σκηνικά στην Τούμπα!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 | 22:48

Loading...
Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ για την γκέλα με τον Ηρακλή! Οι οργανωμένοι έβριζαν, για πρώτη φορά, τον Σαββίδη και το υπόλοιπο γήπεδο αντέδρασε! Ποια ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν από τις πλευρές;
Η ήττα από τον Ηρακλή και κυρίως η εμφάνιση του ΠΑΟΚ, έφερε νέα – πολύ σοβαρά προβλήματα στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ίσως για πρώτη φορά από την έλευσή του στον σύλλογο, είδε την κατάσταση να ...ξεφεύγει τόσο πολύ. Υπήρξαν πολλά υβριστικά συνθήματα κατά της διοίκησης και των παικτών, ενώ ξέσπασε και εμφύλιος μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας!
Τα πράγματα άρχισαν να «ζορίζουν» από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν βλέποντας το ματς στο 0-0 και τον Ηρακλή να απειλεί, ξεκίνησαν οι... μουρμούρες και οι γιούχες. Από τη θύρα 4, και πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο ακούστηκε το: "ΩΩΩ ακούστε καλά, ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα Σαββίδη π@@@@!"

Στην συνέχεια φώναξαν το «Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με α@@@@α όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια» με το υπόλοιπο γήπεδο όμως να αποδοκιμάζει. Η εξέλιξη αυτή... έφερε και τον εμφύλιο, καθώς οι οργανωμένοι απάντησαν με το «ΠΑΟΚ γεια σου, εσύ και τα φυτά σου»!

Επίσης, στην Τούμπα ακούστηκε και το «Έχει λαό παλίκαρο λεβέντη, αλλά μ@@@κα πρόεδρο», σύνθημα που επίσης είχε ως στόχο την διοίκηση και όχι τον Τούντορ και τους παίκτες, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν έντονα με την λήξη και άκουσαν το «ένα μπουρδ@@ είσαστε»....

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.