Για αυτό έμεινε ο Κρισάντους στην ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 | 17:33

Loading...
Την πλευρά της ΑΕΚ «κατηγορεί» ο μάνατζερ του Μακόλεϊ Κρισάντους για τη μη μεταγραφή του στην Πονφεραντίνα λέγοντας πως η ΠΑΕ δεν τον άφηνε ελεύθερο και ζητούσε χρήματα για να τον αποδεσμεύσει.
Ευθύνες στην ΑΕΚ για τη μη αποχώρηση του Μακόλεϊ Κρισάντους επέρριψε ο μάνατζέρ του, Γκόρντον Στίπιτς. Μιλώντας στη SportDay υποστήριξε πως η μετακίνηση του Νιγηριανού φορ στην Πονφεραντίνα «ναυάγησε» επειδή η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αξίωνε χρήματα και δεν άφηνε ελεύθερο τον πελάτη του.
«Ο Μακόλεϊ είναι το καλύτερο παιδί και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ρωτήστε όποιον θέλετε στην ΑΕΚ. Του είπαν να αποχωρήσει από την ομάδα και είπε ΟΚ. Το πρόβλημα ήταν και γι αυτό μένει ο παίκτης στην ΑΕΚ, ότι το κλαμπ ζητούσε χρήματα. Δεν άφηνε τον παίκτη ελεύθερο, αλλά μόνο με μεταγραφή. Υπήρχε ενδιαφέρον από πέντε συλλόγους. Μεταξύ των οποίων από την Καϊζερσλάουτερν, την Έλτσε και εντονότατο από την Πονφεραντίνα. Αλλά δεν έγινε κάτι και ο Μακόλεϊ θα μείνει στην ΑΕΚ για τον λόγο που σας είπα. Επειδή το κλαμπ ζητούσε χρήματα», τόνισε ο ατζέντης του «Μάκη».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως ο Κρισάντους μπορεί να βρει ομάδα σε Ουκρανία ή Κίνα, όπου υπάρχει μεταγραφικό «παράθυρο» μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις χώρες. Αλλά ξαναλέω θα γίνει κάτι μόνο αν μείνει ελεύθερος. Αλλιώς θα μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου λήγει το συμβόλαιό του και μετά θα δούμε», ανέφερε.

*sport-fm.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.