Τρελάθηκε ο Αλαφούζος! Σκάει πολύ χρήμα για...

Written By livesportsgr on Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016 | 00:10

Loading...
 Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τα χρήματα που έδωσε για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, τώρα αποφάσισε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και για την στήριξη του Ερασιτέχνη.

Το «αφεντικό» του «τριφυλλιού» θα δώσει στα ταμεία του Ερασιτέχνη έως το τέλος της σεζόν ένα ποσό που υπολογίζεται στα 300.000 ευρώ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τον Όμιλο ΣΚΑΪ, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μεγαλομετόχου του ΣΚΑΪ, κ. Γιάννη Αλαφούζου. Έπειτα από αυτή την κίνηση, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Αλαφούζο, αφού το συνολικό ποσό της χορηγίας, που αναμένεται να φτάσει τις 300.000 ευρώ μέσα στο έτος, θα καλύψει μεγάλο μέρος των καθημερινών λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.

Η υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας με έναν εκ των κορυφαίων ελληνικών ομίλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποδεικνύει έμπρακτα τις προθέσεις του κ. Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά για την ευημερία του Συλλόγου και εν προκειμένω με το κομμάτι των ερασιτεχνικών τμημάτων, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν πλήθος οικονομικών προβλημάτων.

Επιπλέον, η ενέργεια αυτή του κ. Αλαφούζου δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και πορεύεται με συνοχή και αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους επιθυμούν να τον βλάψουν χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Είμαστε Όλοι μαζί, Μια γροθιά, Μια οικογένεια».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.