Τι απίθανο έκανε ο "Τίγρης" με Τζανετόπουλο!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016 | 00:05

Loading...
Ο Άνταμ Τζανετόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ μέχρι το 2020, αλλά όλο το "ζουμί" βρίσκεται σε έναν όρο που έβαλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και κανείς δεν περίμενε.
Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Άνταμ Τζανετόπουλου έλαβε τέλος και μάλιστα αίσιο χθες, αφού ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους μέχρι το 2020, με απολαβές που θα αγγίζουν τις 800.000 ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αποφάσισε να κρατήσει στην ομάδα τον Τζανετόπουλο και να τελειώσει μια και καλή τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί και μάλιστα έβαλε και έναν απίστευτο όρο στο συμβόλαιο του 20χρονου, που δείχνει ότι στην "Ένωση" τον πιστεύουν πολύ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η ΑΕΚ έβαλε ρήτρα 10 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του διεθνή αμυντικού, αν και όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του "Τίγρη", σε περίπτωση πρότασης καλής για τον παίκτη και την ομάδα, τότε δεν θα ζητηθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό.

"Εγώ σου εγγυώμαι, πως αν έρθει μια καλή πρόταση για εσένα και για την ομάδα, δεν θα ζητήσουμε αυτό το ποσό", είπε ο Μελισσανίδης στον Τζανετόπουλο.

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.