"Θα έδιωχνα από το τηλέφωνο τον Τούντορ!"

Written By livesportsgr on Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 | 19:16

Loading...
Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στον «Δικέφαλο», αλλά και για τον Τούντορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Οικονομίδη:
Για την παραίτηση Αγγελίδη και το ότι και ο Βεζυρτζής παραιτείται: «Έχω πληροφορηθεί τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν πέρασε κανένας ξένος από την προεδρία του ΠΑΟΚ. Ο Αγγελίδης παραιτήθηκε, το πληροφορήθηκε αυτό. Το σχόλιο το δικό μου για τον Βεζυρτζή είναι ότι η παραίτησή του σημαίνει πολλά πράγματα. Ξεκινήσαμε με άλλες προοπτικές και με δεδομένο ότι ο κ. Άρνεσεν θα έφερνε κάποια πράγματα. Βλέπω μια άσχημη κατάσταση στην ομάδα. Δεν έχω μιλήσει με τον Βεζυρτζή καθόλου. Το γεγονός ότι υποβάλει την παραίτησή του σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Προφανώς, η πρόσληψη ενός ξένου στην προεδρία τον οδήγησε σε αυτό. Κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Ο κ. Σαββίδης έχει κάνει κάποια σοβαρά λάθη. Δεν ήξερε στην αρχή που ήρθε. Περάσαν τόσα χρόνια δεν έμαθε; Δεν έχει μπει στο dnaτου ΠΑΟΚτσή; Ακούγοντας και τη συνέντευξη του Άγγελου αντιλαμβάνομαι πολλά πράγματα με τη δήλωση ότι δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Συμβαίνουν πράγματα που θα πρέπει να τα επιλύσει ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από εκεί και πέρα».

Για τις πολλές εθνικότητες που υπάρχουν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ: «Από τη μία στιγμή στην άλλη ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γίνει πολυεθνική. Για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν άλλα πράγματα. Πρέπει να δηλώσει ο ιδιοκτήτης ποιος είναι ο στόχος. Αυτός ο σύλλογος έχει ρίζες βαθιές. Όχι για τους τίτλους που δεν έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν παραμένουμε εμείς ρομαντικοί. Υπάρχουν άνθρωποι που πονάνε και κλαίνε και ειδικά ο κόσμος. Υπάρχυον άνθρωποι που δώσαν τη ζωή τους για το σωματείο και αναρωτιούνται τι συμβαίνει σε αυτό το σωματείο; Για μένα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γίνει πολυεθνική».

Για το αν ανησυχεί για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα: «Εγώ ανησυχώ για πάρα πολλά πράγματα. Ο Τούντορ ήταν επιλογή του Άρνεσεν. Δεν έχω γνώσεις προπονητή για να πω ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο με αυτά τα αποτελέσματα, τη διαχείριση των αθλητών και ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή, όπως ο Μπερμπάτοφ, αν ήμουν εγώ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα είχα απομακρύνει πολύ νωρίτερα τον Τούντορ. Θα τον είχα διώξει τηλεφωνικά».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.