Ζήτησε παίκτες από την ΑΕΚ ο Ιωνικός

Written By livesportsgr on Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 | 00:42

Loading...
Για παίκτες από την Β' Ομάδα της ΑΕΚ ρώτησε η ομάδα της Νίκαιας.
Την περασμένη εβδομάδα ο Ηλίας Κυριακιδης, παίκτης του Ιωνικού και προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου επισκέφτηκε τα Σπάτα και συνομίλησε με τους ανθρώπους των Ακαδημιών της ΑΕΚ. Ανάμεσα στους δύο συλλόγους επίκειται συνεργασία ( ενδέχεται ο Ιωνικός να ενταχθεί στο δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ) αλλά κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκαιας δεν έγινε μόνο για αυτό.

Οι άνθρωποι του Ιωνικού που η ομάδα τους αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ρώτησαν για κάποιους παίκτες από την Β Ομάδα της Ένωσης προκειμένου να τους αποκτήσουν για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος μιας και έχουν αξιολογίσει κάπους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Στέλιου Μανωλά.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Γραμματίκας, Γαλανόπουλος, Γιαννούτσος, Βιδάλης, Τσέλιος, Κυριαζής, Βλαχομήτρος, Τζάθας, άλλοι με επαγγελματικό συμβόλαιο και άλλοι χωρίς που κάνουν πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ Κ20 (όπως οι δύο πρώτοι) ίσως ενδιέφεραν την ομάδα της Νίκαιας, αλλά μάλλον δύσκολα στην παρούσα φάση να υπάρξει κάποια αποχώρηση, πέρα από την παραχώρηση του Λάζαρου Μήχα, που πήγε στον Πανελευσινιακό.

*aek365
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.