Κατήγγειλε «πέσιμο» από οπαδούς της ΑΕΚ ο παρατηρητής!

Written By livesportsgr on Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 | 00:22

Loading...
Φραστική επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ κατήγγειλε πως δέχτηκε ο παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή, Δημήτρης Γκρούτσης. Κινδυνεύει με τιμωρία η «Ένωση». 
Τα σφυρίγματα του Δελφάκη στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηρακλή (4-1) εξόργισαν τους οπαδούς των γηπεδούχων και φαίνεται πως ορισμένοι εξ αυτών δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους.
Σύμφωνα με τη Live Sport και όπως κατήγγειλε στον διαιτητή ο παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Γκρούτσης, στο ημίχρονο δέχτηκε φραστική επίθεση από μερίδα οπαδών της «Ένωσης». Το περιστατικό καταγράφηκε από τον Δελφάκη στο φύλλο αγώνα και αναμένεται να επιφέρει κυρώσεις για την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ θα κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή και κινδυνεύει με πρόστιμο για μεμονωμένα επεισόδια από 10.000 ως 80.000 ευρώ. Όσο για την προσωρινή διακοπή για υβριστικά συνθήματα στο 40ο λεπτό, μπορεί να της επιβληθεί πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η απόδοση του Δελφάκη δεν ικανοποίησε τον παρατηρητή, που του «χρεώνει» ως λάθη την πρώτη κίτρινη στον Μιχάλη Μπακάκη και το πέναλτι που δεν έδωσε στην ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος σε μαρκάρισμα στον Πλατέλλα.

*sportfm
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.