«Είμαι Ολυμπιακός αλλά ντρέπομαι..»

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016 | 21:15

Loading...
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατέκρινε τον χαρακτηρισμό "φιλοξενούμενος" από πλευράς Ολυμπιακού προς τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου που αποκαλούσε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, "Ρωσοπόντιο".

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχολίασε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΙ τον χαρακτηρισμό "Ρωσοπόντιος" που απέδωσε στον Ιβάν Σαββίδη ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος σε κείμενό του στο News247:

"Το να χαρακτηρίζεις Ρωσοπόντιο έναν άνθρωπο που ήρθε στην Θεσσαλονίκη, πήρε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνε επενδύσεις, είναι παντελώς απαράδεκτο".

Σε ερώτηση σχετικά με το χαρακτηρισμό "φιλοξενούμενος" προς τον Σαββίδη, ο κ. Μπουτάρης απάντησε: "Εγώ να σου πω κάτι. Δεν κρύβω τα αισθήματά μου τα αθλητικά. Είμαι οπαδός του Άρη και του Ολυμπιακού κι εκεί τελειώνει η ιστορία. Αλλά ντρέπομαι για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Και ειδικά για έναν Ανδριανόπουλο που έχει ιστορία στον Ολυμπιακό και ήταν ένας πολιτικός που είχε μια ιστορία στη χώρα. Είναι όχι μόνο απαράδεκτο, δεν έχω τρόπο να το περιγράψω".

Και συνέχισε: "Ο Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα. Αν δεν την αγαπούσε δεν θα ερχόταν. Στον παράδεισο ήρθε; Κόλαση είναι. Του βγάλανε την ψυχή. Πρέπει να ζητηθεί συγνώμη. Είναι φιλοξενούμενος ο Σαββίδης; Συγνώμη που σας προσβάλαμε πρέπει να του πουν. Ήταν προσβολή βαθύτατη".
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.