Σημαντική ΕΞΕΛΙΞΗ για την «Αγιά-Σοφιά»!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 | 17:30

Loading...
Εκπρόσωποι της «Δικέφαλος 1924» επισκέφτηκαν το Υπουργείο για να συναντηθούν με στελέχη της υπηρεσίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης για την έγκριση της Μελέτης του γηπέδου. «Θέλουμε να βοηθήσουμε την ΑΕΚ», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Η διαδικασία έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ φαίνεται να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Προ ημερών η Ένωση έστειλε στο ΥΠΑΠΕΝ και τις απαντήσεις που της ζητήθηκαν σχετικά με παρατηρήσεις που κατατέθηκαν κατά τη δημόσια διαβούλευση.

Σήμερα, εκπρόσωποι της «Δικέφαλος 1924», με επικεφαλής τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλο, επισκέφτηκαν το Υπουργείο προκειμένου να συναντηθούν επί τεχνικών θεμάτων με στελέχη της υπηρεσίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης (η συνάντηση βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε εξέλιξη).

Στην ΑΕΚ περιμένουν -και ελπίζουν- πως μετά και από αυτό το ραντεβού, μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα έρθει η τελική έγκριση της Μελέτης, προκειμένου στη συνέχεια αυτή να συμπληρωθεί στον φάκελο που έχει κατατεθεί στην ΔΟΚΚ και να προχωρήσει άμεσα και το θέμα της έκδοσης οικοδομικής άδειας, εξέλιξη που θα ανοίξει επιτέλους τον δρόμο για την έναρξη των εργασιών. 

«Θέλουμε να βοηθήσουμε την ΑΕΚ»

Στην εν λόγω συνάντηση είχε αναφερθεί λίγο πριν την πραγματοποίησή της και ο Πάνος Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ. Ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ τόνισε: «Κανείς δε λέει να μη γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Και εννοώ στη συγκεκριμένη περιοχή. Είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο της αξιολόγησης και των διαβουλεύσεων επί των προτάσεων της ΑΕΚ. Μάλιστα σήμερα αν δεν κάνω λάθος έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στην εταιρία που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής του γηπέδου για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπευθύνων των Υπουργείου. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η έκδοση της περιβαλλοντικής μελέτη είναι το πρώτο βήμα…

Ακολουθεί η οικοδομική άδεια, στη συνέχεια η χρηματοδότηση και τα έργα υπογοιοποίησης του δρόμου που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο. Όπως προβλέπει η μελέτη. Είναι πολλά τα ζητήματα. Δεν είναι εύκολο. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε. Να μην περνάει η στρεβλή εντύπωση ότι εμείς δεν θέλουμε ή καθυστερούμε για οποιοδήποτε λόγο το γήπεδο της ΑΕΚ. Χρειάζονται σταθερά βήματα. Αντιλαμβάνομαι ότι η γραφειοκρατία είναι μεγάλη αλλά να μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο να παραβιάσουμε τους ισχύοντες κανόνες».

*sdna.gr
Loading...

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Μαρτίου 2016 - 5:48 μ.μ.

afta ta akoume ena xrono sxedon polu megali h efthia prepei na einai..!!!!

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.