Φήμες για... πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 | 14:50

Loading...
Τι ισχύει, ποια η στάση του Πογέτ και γιατί δεν αποκλείεται ντου του Μελισανίδη στα Σπάτα. 

Ακούγεται στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον, ότι έπεσε η σκέψη για πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΚ λόγω της κακής εμφάνισης στο Αγρίνιο. Ειπώθηκε από κάποιους και κυκλοφόρησε η φήμη τις τελευταίες ώρες, αλλά δεν νομίζουμε ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Μόνο αν ο Μελισσανίδης αποφάσιζε κάτι τέτοιο θα γινόταν κιόλας καθώς ο Πογέτ, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, φαίνεται πως είναι αντίθετος με μια τέτοια επιλογή-τιμωρία.

Ο Ουρουγουανός δεν θέλει να τραβήξει το σκοινί. Πρόθεσή του είναι να το πάει πιο χαλαρά το πράγμα και να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να επανορθώσουν για την ντροπιαστική εμφάνισή τους.
Από την άλλη πάλι, ο Μελισσανίδης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Αυτό πράγματι ισχύει. Ανησυχεί ενόψει των πλέι οφ και μόνο να αποκλείουμε κάποιο... ντου του στα αποδυτήρια δεν πρέπει. Το είχε κάνει και πέρσι μετά από άσχημο αποτέλεσμα και κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του για ξενύχτια παικτών.

Γενικότερα πάντως, όντως έχει δημιουργηθεί μια μικρή αναστάτωση-αναταραχή στην ΑΕΚ μετά από την κακή εμφάνιση στο Αγρίνιο. Αλλά σε πρώτη φάση δεν νομίζουμε πω θα υπάρξει πρόστιμο κι ας συζητήθηκε...

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.