Η έκπληξη που μαγειρεύουν Μαρινάκης και Κοντονής!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 | 00:16

Loading...
Ο Γκιρτζίκης είναι καμμένο χαρτί. Ξέχασέ τον. Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο ανθρωπάκος, καραμπινάτος παλαιοκομματικός από την εποχή της Παράγκας, όλη η πιάτσα τον υπολογίζει για τον εκλεκτό του Μαρινάκη. Ότι ο εκ της ακριτικής και ηρωικής Ξάνθης θα είναι πάλι πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.


Πράγματι, ο Γκιρτζίκης έχει πάρει επάνω του, ως «ηγέτης» της παλαιοκομματικής παράταξης των βλαχοπροέδρων, τον προεκλογικό αγώνα. Καθημερινές επαφές, γεύματα και δείπνα, με τους συναδέλφους, μην τυχόν και κάποιος λακήσει στην «άλλη» πλευρά.

Επανεκλογή Γκιρτζίκη σημαίνει τον πολιτικό θάνατο του Κοντονή Σταύρου. Υποτίθεται ότι ο συριζαίος υφυπουργάκος εκπροσωπεί το νέο, το καινούργιο, το άφθαρτο, το ελπιδοφόρο, το υγιεινό, το αντιδιαπλεκόμενο, όλα αυτά τα παπαροειδή με τα οποία κάνουν δουλειά οι τσάτσοι πολιτικοί, που έρχονται και φεύγουν χωρίς να αφήσουν πίσω τους έργο.

Τέλος πάντων, ο Κοντονής για να πουλήσει το παραμύθι ότι επί των ημερών του έγινε αλλαγή, ότι το ποδόσφαιρο πέρασε από το χθες με τις... παθογένειές του στο αύριο της... ισονομίας, δεν θέλει να ακούει για Γκιρτζίκη. Κανένα πρόβλημα για τον Μαρινάκη! Θα βρεθεί ένα άλλο πρόσωπο, «ψιλοαριστερό», «δημοκρατικό», «προοδευτικό» κι όλα... θα αλλάξουν.

Ποιος το λέει ότι ο Κοντονής θέλει ένα πρωτάθλημα καθαρό και ανεξάρτητο, και δεν το θέλει ο Μαρινάκης; Όταν οι δυο τους συμφωνούν, έχουν το ίδιο όραμα για το ποδόσφαιρο, γιατί να διαφωνούν στο πρόσωπο του νέου προέδρου της ΕΠΟ;

*apodytiriakias
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.