ΒΟΜΒΑ: Φέρνει ΑΡΑΒΕΣ ο Μελισσανίδης!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 | 22:25

Loading...
Πολύ σοβαρές επαφές σε εξέλιξη. Η χρηματοδότηση του γηπέδου σε πρώτο πλάνο για τον «Τίγρη».

Σύμφωνα με εγκυρότατη πηγή του OnSports σας αποκαλύπτουμε ότι το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει περάσει πλέον στη φάση της εξεύρεσης χρηματοδοτών. Αυτό σημαίνει αυτομάτως δύο πράγματα: Πρώτον ότι νιώθουν βεβαιότητα στην Ένωση ότι δεν θα κολλήσουν πια σε γραφειοκρατία ζητήματα και δεύτερον ότι δρομολογούν την έναρξη των εργασιών άμεσα.
Βάσει των πληροφοριών μας λοιπόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αυτές τις μέρες είχε σοβαρή συζήτηση με εκπροσώπους επενδυτών από την Αραβία. Μάλιστα μάθαμε ότι δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και δικό του ταξίδι (ακούγεται για το Ντουμπάι), προκειμένου εκεί να μπούνε οι βάσεις για την επικείμενη συνεργασία.

Οι ίδιες πηγές μας ανέφεραν ότι ο επιχειρηματίας εδώ και κάποιους μήνες έχει αρχίσει να ψάχνεται έντονα με την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου. Αξίζει α σημειωθεί, πως μας επισημάνθηκε, ότι παρουσιάζεται απογοητευμένους από κάποιους.... φίλους, οι οποίοι αλλιώς τα έλεγαν στην αρχή κι αλλιώς τα είπαν τελευταία.
Δηλαδή νιώθει ότι τον «πρόδωσαν» και δεν έχουν διάθεση να τον στηρίξουν (οικονομικά) στο βαθμό που αρχικά εκείνος υπολόγιζε.

Αλλά ο Μελισσανίδης δεν είναι άνθρωπος που τα βάζει κάτω με μια δυσκολία. Σηκώνει το κεφάλι και προχωράει και πάντα βρίσκει τον τρόπο να φέρνει σε πέρας τα πρότζεκτ που αναλαμβάνει. Κι έτσι σκοπεύει να κάνει και με το γήπεδο.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.