Μαγειρεύεται νέο συμβόλαιο για Βάργκας!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 | 00:24

Loading...
Οι κινήσεις τακτικής των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή και ποια η πρόθεση της ΑΕΚ.

Τα πολύτιμα γκολ του Ρόλαντ Βάργκας με την φανέλα της ΑΕΚ είναι πιθανό να φέρουν και εξελίξεις στα Σπάτα... Τα πράγματα είναι απλά και η στήλη έχει το ρεπορτάζ: Στο περιβάλλον του Βενεζουελάνου φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους έτσι ώστε να καρπωθούν αυτή τη χρυσή ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.

Και δεν εννοούμε τίποτε άλλο, από το να πετύχουν μια πρόωρη αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Αυτό θα επιχειρήσουν να το καταφέρουν δημιουργώντας ανασφάλεια στην ΑΕΚ ότι μπορεί δηλαδή να χάσει τον Ρόλαντ (μην εκπλαγείτε αν σύντομα δείτε τίποτε σχετικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων). Ο Βάργκας βέβαια έχει συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο και εκεί κρύβεται το ατού της Ένωσης.

Θεωρούμε δύσκολο να «τσιμπήσει» ο «Τίγρης» και να πέσει στην παγίδα. Βλέπετε ο 29χρονος Βάργκας δεν είναι ίδια περίπτωση με εκείνη του 20χρονου Τζανετόπουλου. Αυτά τα εννιά χρόνια διαφοράς έχουν τεράστια αξία στη διαχείριση του ζητήματος από πλευράς ΑΕΚ...

Όμως: Αν πράγματι ο Βάργκας αρχίσει να ζητάει κάτι καλύτερο και αν το χειριστεί σωστά το θέμα, εκτιμούμε πως θα πετύχει το στόχο του, σε λογικά πάντα πλαίσια. Μάθαμε ότι στην Ένωση δεν είναι αρνητικοί να καθίσουν στο τραπέζι προς το τέλος της σεζόν με την πλευρά του παίκτη και να δούνε τι καλύτερο μπορεί να συμβεί.

Μια λογική εξέλιξη θα είναι να επεκταθεί το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια με ένα καλύτερο ποσόν (δεν παίρνει περισσότερα από 200.000 ευρώ ο Βενεζουελάνος). Θα το εξετάσουν στην ΑΕΚ.

Επίσης μαθαίνουμε πως τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην Αθήνα κάποιος από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Ο Βάργκας ουσιαστικά έχει δύο μάνατζερ: Έναν Βέλγο και έναν Βούλγαρο. Επίσης κάποιο ρόλο παίζει και ένας Βενεζουελάνος ατζέντης-σύμβουλός του.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.