Τους τα «έχωσε» ο Πογιέτ στο ημίχρονο!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 | 00:23

Loading...
Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με τους παίκτες του και στο ημίχρονου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα «έψαλλε» στους ποδοσφαιριστές του.

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος με τις φωνές του προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες του στην ανάπαυλα.

«Τί είναι αυτά που κάνετε; Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, δεν σας αναγνωρίζω. Όλο λάθη, λάθη, λάθη. Όπου κι αν κοιτούσα εσείς κάνατε λάθη και δίνατε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο. Αν νομίζετε ότι έτσι μπορούμε να νικήσουμε είστε γελασμένοι. Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας. Δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος συγκέντρωσης και τους επιτρέπετε να κάνουν αυτοί το παιχνίδι τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 48χρονος προπονητής.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πογέτ απέφυγε να θριαμβολογήσει και περιορίστηκε να πει: «Συνήλθαμε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι ότι παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά αποφύγαμε τα πολλά λάθη και είναι σημαντικό ότι νικήσαμε σε ένα ντέρμπι χωρίς να παίξουμε καλά».
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.