Αποκάλυψη για Τζιμπούρ-Μπάγεβιτς στη... Μενεγάκη!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016 | 23:21

Loading...
Τί λέει ο «τρομοκράτης» για τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, με τον οποίο δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν.

Μία αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Ελένης το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο πλαίσιο της φωτογράφισης του Ρομπέρτο στο Mens Health, ο συνεργάτης της Μενεγάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας παρουσίασε ένα θέμα με τους Έλληνες που έχουν ξεγυμνωθεί στον φωτογραφικό φακό σε αφιέρωμα περιοδικού.

Πάνω στη συζήτηση ο έτερος συνεργάτης της Ελένης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε, ότι είναι φίλος με τον Ισπανό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, για τον οποίο εξέφρασε τα καλύτερα λόγια. Το γνωστό μοντέλο ερωτήθηκε από την κορυφαία Ελληνίδα παρουσάστρια, αν ο Ρομπέρτο γνωρίζει ελληνικά. Ο Αλεξάνδρου υποστήριξε, ότι είναι 2 χρόνια μόνο στην Ελλάδα, «ένα γεια του λέει», αλλά δεν τα ξέρει.

Κάπου εκεί κόλλησε, ότι είναι φίλος με τον Ράφικ Τζιμπούρ της ΑΕΚ, κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη. Ο Αλεξάνδρου είπε, τί λέει ο “Αλγερινός” για τα ελληνικά του Μπάγεβιτς. Ως γνωστόν ο “τρομοκράτης” γνωρίζει να μιλά καλά τα ελληνικά, σε αντίθεση με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, ο οποίος, αν και βρίσκεται περισσότερα χρόνια στη χώρα μας, δεν έχει εξοικιωθεί τόσο πολύ με τη γλώσσα. «Έχω φίλο τον Ραφίκ που είναι 20 χρόνια στην Ελλάδα, και μου λέει, “αν έμενα 50 χρόνια σαν τον Μπάγεβιτς δεν θα μάθαινα έτσι”», είπε μεταξύ άλλων ο Αλεξάνδρου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι σχέσεις του Μπάγεβιτς με τον Τζιμπούρ, δεν ήταν και οι καλύτερες σε παλαιά συνύπαρξή τους στην ΑΕΚ. Οπότε είναι φυσιολογικό ο Αλγερινός να ειρωνεύεται τον Ελληνοσερβοβόσνιο παράγοντα της Ένωσης.

Δείτε το στιγμιότυπο:
*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.