Τρία πράγματα ζητάει ο Πογιέτ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 | 23:01

Loading...
Τρία πράγματα αναμένεται αν ζητήσει ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη που θα κρίνει το μέλλον του στο τιμόνι της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ η συνάντηση μεταξύ Πογιέτ και Μελισσανίδη θεωρείται καθοριστική για την παραμονή του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο της «Ένωσης». Από την πλευρά της η ΑΕΚ επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία, ενώ και ο Πογιέτ το βλέπει με θετικό μάτι, ωστόσο βάζει και τους όρους του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ο Πογιέτ πρόκειται να ζητήσει τρία πράγματα ώστε να πάρει τις εγγυήσεις που επιθυμεί για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Το πρώτο είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις καλοκαιρινές μεταγραφές, ενώ το δεύτερο σχετίζεται με το μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του, το οποίο θέλει να είναι σχετικά υψηλό ώστε να έχει ευχέρεια στις κινήσεις που θα γίνουν.

Τέλος, ο Πογιέτ θα ζητήσει και βελτιωμένες αποδοχές. Το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή είναι στις 400.000 ευρώ και όπως είναι λογικό, ο Πογιέτ θα αξιώσει αύξηση, έπειτα και από τη δουλειά που έχει γίνει από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

*footballland
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.