Γιατί εξόργισε Παναθηναϊκό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Μποροβήλος;

Written By livesportsgr on Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 | 21:08

Loading...
«Μπουρλότο» στη συνάντηση της Super League με τον Σταύρο Κοντονή έβαλε ο Γιώργος Μποροβήλος, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Η επιστολή του προέδρου της Super League, που προκάλεσε τις άμεσες αντιδράσεις του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Μετά το (άτυπο) Δ.Σ της Super League την προηγούμενη Τρίτη οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ συμφώνησαν να γίνει μία συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να συζητήσουν για την ΕΠΟ και τη διαιτησία.

Να βρεθεί μία λύση και να αλλάξουν τα πράγματα. Ορίστηκε μάλιστα μία «ομάδα» από τους τέσσερις μεγάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), τον Ατρόμητο και τον Μποροβήλο για να συναντηθούν με τον Κοντονή και το ραντεβού κλείστηκε για την Παρασκευή, αλλά ο Μποροβήλος φρόντισε να βάλει «μπουρλότο»...


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA στην επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της Super League στον Σταύρο Κοντονή με τα θέματα προς συζήτηση υπήρχε μόνο το Κύπελλο Ελλάδας και και πως θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Τίποτα άλλο. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μόλις ενημερώθηκαν για αυτήν την επιστολή έκαναν γνωστό ότι δεν προτίθενται να συμμετέχουν στο ραντεβού. Οι «πράσινοι» εξαρχής ήταν αρνητικοί, όπως και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ενημέρωσε πως πρώτα θα πρέπει να βρεθεί λύση για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στη συνέχεια να γίνει κουβέντα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Είναι απορίας άξιον, μάλιστα, πως ο πρόεδρος της Super League ασχολείται με το Κύπελλο Ελλάδας. Και αυτό διότι είναι μία διοργάνωση που διεξάγεται από την ΕΠΟ και όχι από τη Λίγκα. Υπό αυτές τις συνθήκες, μάλιστα, είναι πλέον αμφίβολο αν θα γίνει η συνάντηση και αν γίνει, τελικά, θα δώσουν το «παρών» μόνο ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου, του Ολυμπιακού και φυσικά ο Γιώργος Μποροβήλος.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.