Απόφαση-ΣΕΙΣΜΟΣ στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 | 16:59

Loading...
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για την ανατροπή του καθεστώτος της ΕΠΟ.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και ενώ όλοι περιμένουν τις αποφάσεις Κοντονή, τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στον αέρα και η κατάσταση μοιάζει οριακή.

Τις αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού περιμένουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για να καθορίσουν τη στάση τους.

Ο Σταύρος Κοντονής έχει δεχθεί δύο εισηγήσεις. Η μία είναι να αναβάλλει το ματς ΑΕΚ-Ατρόμητος και τη διοργάνωση του κυπέλλου γενικά.

Η δεύτερη που είναι και η πιο ριζοσπαστική λόγω και των πιέσεων που υπάρχουν από τις τρεις ομάδες της συμμαχίας είναι να αναστείλει όλες τις διοργανώσεις και να απαιτήσει ή να επιβάλλει με υπουργική απόφαση την ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη, με ό,τι συνέπειες μπορεί αυτό να έχει, με δεδομένο ότι η ΕΠΟ σε αυτή την περίπτωση θα καταφύγει στην UEFA η οποία με τη σειρά της είναι πιθανό να αποκλείσει τις ομάδες από την Ευρώπη.

Όμως οι πληροφορίες λένε ότι οι τρείς ομάδες της συμμαχίας είναι διατεθειμένες να αναλάβουν αυτό το κόστος σε περίπτωση που κάτι τέτοιο διασφαλίσει την ανατροπή του καθεστώτος της ΕΠΟ. Θα συνταχθούν δηλαδή με τον Κοντονή.

Αν όμως ο Κοντονής αρκεστεί σε ημίμετρα, σε αναβολές χωρίς ουσία, χωρίς θεσμικές παρεμβάσεις που θα εξασφαλίζουν την επαναφορά της νομιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα, τότε οι ομάδες της συμμαχίας είναι διατεθειμένες να το φτάσουν στα άκρα.

Στην ΑΕΚ για παράδειγμα έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο να κατέβει κανονικά η ομάδα στο ΟΑΚΑ και να απαιτήσει να γίνει το παιχνίδι, εάν ο Κοντονής αποφασίσει απλώς να αναβάλλει το συγκεκριμένο αγώνα ή το κύπελλο Ελλάδας και δεν προχωρήσει σε ουσιαστικές τομές για την αλλαγή της σημερινής τάξης πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά και ενώ όλοι περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις.

*sport-fm.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.