Αποχωρούν από το πρωτάθλημα ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ??!!!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 | 14:01

Loading...

Την πρόθεση να εισηγηθεί στον Αλέξη Τσίπρα τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να μη θρηνήσουμε θύματα,έχει ο Σταύρος Κοντονής.Σκέψεις αποχώρησης από ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ,αλλά για την ώρα μπήκαν στην άκρη. 

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από τις τάξεις της «συμμαχίας» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Κοντονής, έχει την πρόθεση να εισηγηθεί στον Αλέξη Τσίπρα τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να θεωρεί πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως αν συνεχιστεί η αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει κίνδυνος να θρηνηθούν θύματα. Επειδή, δε, μια τέτοια απόφαση είναι πολύ σοβαρή, καλείται να τη λάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Στις 13:00 είναι προγραμματισμένο υπουργικό συμβούλιο και εκτός ατζέντας αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πρόθεση του κ. Κοντονή είναι, εφόσον υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος αλλά ακόμη κι αν αυτό δεν συμβεί, να γίνει μια ευρεία σύσκεψη μεταξύ όλων των παραγόντων, ΕΠΟ, Super League και ομάδες, όπου με τη συνδρομή της κυβέρνησης αλλά και των διεθνών οργάνων (UEFA και FIFA) να δουν πώς μπορούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πρώτη αντίδραση/σκέψη από πλευράς ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα ήταν να αποχωρήσουν άμεσα από το πρωτάθλημα, αλλά από τη στιγμή που ενημερώθηκαν για την πρόθεση του Σταύρου Κοντονή έβαλαν (τουλάχιστον για την ώρα) στην άκρη αυτή τη σκέψη και περιμένουν τις αποφάσεις για να αντιδράσουν ανάλογα.

*sportfm
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.