Δεν αγοράζει η ΑΕΚ τον Μπαρόχα με τα λεφτά που ζητάει η Καράκας...

Written By livesportsgr on Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 | 00:08

Loading...
Πόσο χρήματα θέλουν οι Βενεζουελάνοι και τι πρέπει να γίνει για να μείνει στα Σπάτα ο Βενεζουελάνος.

Αρκετά ρεπορτάζ το Σάββατο (26/3) στον Τύπο σημείωναν πως στην ΑΕΚ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αξίζει να επενδύσουν στην απόκτηση του Μπαρόχα (παίζει δανεικός από την Καράκας).
Οι δικές μας πληροφορίες όμως, τα αναφέρουν κάπως διαφορετικά. Πως δηλαδή δεν είναι τίποτε βέβαιο ακόμα και ότι πολύς κόσμος στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο κάνει διαφορετικές σκέψεις.

Έχει τις ενστάσεις και τις αμφιβολίες του για το αν αξίζει τον κόπο να γίνει αγορά του ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον αν η Καράκας αξιώσει ένα ποσό μεγαλύτερο των 200.000 ευρώ, όπως ακούγεται πως ζητάει...

Με αυτά τα λεφτά –και λιγότερα- πιστεύουν στα Σπάτα ότι το καλοκαίρι μπορούν να βρούνε εύκολα αντίστοιχου επιπέδου πορτιέρο στην ελεύθερη αγορά επομένως γιατί να «τρελαίνονται» με τον Μπαρόχα (που τις κάνει και τις γκάφες του...) και να μπούνε σε διαδικασία παζαριών με τον σύλλογό του.

Για την ακρίβεια, η ρήτρα που υπάρχει για τον Βενεζουελάνο ανέρχεται στις 250.000 ευρώ. Αλλά στην ΑΕΚ ξέρουν –από τις επαφές που είχαν αυτές τις μέρες με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή- ότι η Καράκας θα πέσει λίγο οικονομικά, αλλά όχι κάτω από τις 200.000 ευρώ.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.