Ανατροπή: Η Κυβέρνηση διόρισε Κυπελλούχο!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 | 14:10

Loading...
Κυβερνητική απόφαση φέρνει τα κάτω πάνω στο Κύπελλο! Το SDNA φέρνει στο φως το ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι διορίστηκε ήδη Κυπελλούχος για τη σεζόν 2015-16! Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Μετά τη θύελλα που προκλήθηκε από την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο φίλοι μου, ο υφυπουργός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ξανασκέφτηκε. Κατάλαβε ότι αν υλοποιούσε το μεγαλόπνοο σχέδιό του θα αδικούσε αθώες ομάδες και φιλάνθρωπους παράγοντες που δεν φταίνε σε τίποτα, γι’ αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πιο δραστική και δίκαιη λύση.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της ΕΡΤ, η οποία διοργανώνει τον θεσμό της Eurovision αναθέτοντας το τραγούδι στον καλλιτέχνη που επιθυμεί, χωρίς να υπάρχει ημιτελικός ή τελικός, σκέφτηκε να μη διακόψει τη διοργάνωση, αλλά να κάνει κάτι καλύτερο. Να διορίσει τον Ολυμπιακό Κυπελλούχο να ξεμπερδεύουμε.

Έτσι και αλλιώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι αν συνεχιζόταν κανονικά το Κύπελλο θα το κέρδιζε ο Ολυμπιακός ή η Αθανασία Νταβαρίνου. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε τουλάχιστον.

Η απόφαση για τον διορισμό του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως μπορείτε να δείτε στο συλλεκτικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η στήλη:

πηγή: sdna.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.