Επίθεση ΑΕΛ στα ΜΜΕ για το πέναλτι

Written By livesportsgr on Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 | 22:20

Loading...
Ανακοίνωση μέσω της οποίας εξαπολύει επίθεση εναντίον των ΜΜΕ, που ανέφεραν ότι το πέναλτι που κέρδισε στον αγώνα με τον Κισσαμικό, δεν ήταν εξέδωσε η διοίκησης της ΑΕΛ.

Μπορεί η ΑΕΛ να κέρδισε με 1-0 στην έδρα της τον Κισσαμικό, χάρη σε πέναλτι του Μπόγιοβιτς, ωστόσο η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία εξαπολύει επίθεση εναντίον των ΜΜΕ που έγραψαν πως αυτό δεν ήταν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κάποιοι "αμερόληπτοι" δημοσιογράφοι που εργάζονται σε κάποια "αμερόληπτα" αθηναϊκά μέσα (sites, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς) στενοχωρήθηκαν ιδιαίτερα μαζί με αυτές τις ΠΑΕ που προστατεύουν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ στα τρία καθαρά πέναλτι που έπρεπε να σφυρίξει ο διαιτητής, καταλόγισε τελικά το ένα.
Λυπούμεθα γιατί έχουμε κερδίσει 2 πέναλτι σε 24 αγώνες, αντί να έχουμε κερδίσει 15 εάν οι διαιτητές τα σφύριζαν και μας κάνει έκπληξη γιατί οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και τα συγκεκριμένα μέσα δεν έγραφαν τίποτα, όταν οι διαιτητές δεν μας έδιναν τα πέναλτι στα οποία υπέπιπταν οι αντίπαλοί μας, αλλά και δεν έλεγαν τίποτα όταν οι ανταγωνιστές μας κέρδιζαν ανύπαρκτα πέναλτι.
Κύριοι να γνωρίζετε ότι σας έχουμε μάθει όλους, τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας σε όλη την Ελλάδα και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως ότι και να γράψετε, όσο δηλητήριο και να προσπαθήσετε να χύσετε και το Πρωτάθλημα θα πάρουμε και θα μαζεύουμε κάθε Κυριακή τόσο κόσμο όσο μαζεύουν μαζί όλη η Super League και η Football League και θα πάρουμε τη θέση που μας ανήκει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.»

Λάρισα - Κισσαμικός 1-0Το γκολ!

Δημοσιεύτηκε από Λάρισα ΑΕΛ στις Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.