Χάνει η ΕΠΟ όλα τα λεφτά του τηλεοπτικού συμβολαίου του κυπέλλου!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 | 14:52

Loading...
Καταστροφή για τις... γκρανκάσες αν ο ΟΤΕ κάνει χρήση της ρητρας που του δίνει το δικαίωμα να απαιτήσει πλήρη αποζημίωση.

Η απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να προχωρήσει στη διακοπή της διεξαγωγής του υπόλοιπου Κυπέλλου Ελλάδας έχει παράπλευρες… συνέπειες για το ταμείο της ΕΠΟ. Ο ΟΤΕ μπορεί να ζητήσει ΟΛΟ το τηλεοπτικό συμβόλαιο πίσω αφού ως γνωστόν υπάρχει σε ισχύ συμβόλαιο με τον ΟΤΕ που εκπνέει φέτος και ήδη, η ΕΠΟ (ως διοργανώτρια του Κυπέλλου) και ο OTE TV ως τηλεοπτικός φορέας, έχουν ανανεώσει και για την τριετία 2016-19.

«Όπως σε κάθε τηλεοπτικό συμβόλαιο, υπάρχουν ρήτρες. Και οι ρήτρες αυτές θα εφαρμοστούν!» δήλωσε στο sport24 πηγή από το συνδρομητικό αφού στο κανάλι βλέπουν, αν ισχύσει η απόφαση, να χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία για ένα εμπορικό τελικό, όπως θα ήταν σε περίπτωση Ολυμπιακού – ΑΕΚ. Και βέβαια χάνουν και τους άλλους τρεις ημιτελικούς. Σημειώνεται ότι ο νόμος έχει αλλάξει και δεν είναι υποχρεωτική η μετάδοση "σημαντικών αθλητικών γεγονότων" από ελεύθερα κανάλια, εξ ου και ο τελικός του Κύπελλο Ελλάδος θα έπαιζε φέτος μόνο και αποκλειστικά από τον OTE TV.

Στο Μαρούσι παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναμένουν επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, άνθρωποι της οποίας προφανώς και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Με την απόφαση Κοντονή η ΕΠΟ μπορεί να τιναχτεί στον αέρα οικονομικά.

*sport24
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.