Τι κοινό έχει η ΑΕΚ με τον Κοντονή;

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 | 14:51

Loading...
Τι κοινό έχει η ΑΕΚ με τον Κοντονή; Είναι οι μόνοι που κατάφεραν φέτος στην Ελλάδα να κερδίσουν τον Ολυμπιακό! Η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα με 1-0 με τον Ολυμπιακό να παίζει με 9 και ο Κοντονής στο Κύπελλο.

Ο υπουργός που αποφάσισε να δώσει τέλος στο Κύπελλο και να επιβραβεύσει τον ΠΑΟΚ για τη ζούγκλα που δημιούργησε στην Τούμπα, αντιστρέφοντας το αποτέλεσμα που πήραν δίκαια οι «ερυθρόλευκοι», δείχνοντας για άλλη μια φορά πως είναι η καλύτερη ομάδα. Ο Κοντονής όμως με αυτά που είδε, αν είδε, αποφάσισε να τιμωρήσει όλους τους άλλους και βεβαίως και τον Ολυμπιακό που ήταν ήδη στον τελικό και να δικαιώσει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ που με το έτσι θέλω σήκωσαν το λάβαρο της… επανάστασης. Το κόλπο λοιπόν των άλλων, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ, πέτυχε.

Με την προπαγάνδα ως «επένδυση» και με στόχο αφού δεν μπορούμε το διαλύουμε, η «τρόικα» που βεβαίως θέλει το καλό του ποδόσφαιρο πέτυχε τον πρώτο στόχο της. Και είναι δεδομένο πως δεν θα σταματήσουν εδώ, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με μια ανύπαρκτη κυβέρνηση που πηγαίνει από εδώ και από εκεί χαμένη, ανήμπορη να κάνει τα βασικά.

Γιατί τα βασικά, κ. Κοντονή, είναι ότι όταν μια ομάδα κάνει επεισόδια όπως αυτά της Τούμπας να μην επιβραβεύεται. Δεν βρίσκεις δικαιολογίες για να «εξηγήσεις» και να «καλύψεις». Τιμωρείς παραδειγματικά. Το έκανε, απλά τιμώρησε λάθος ομάδα. Η «τρόικα» λοιπόν πέτυχε τον πρώτο της στόχο. Η τρανή αποτυχία στο χορτάρι μπορούσε μόνο να καλυφθεί με προπαγάνδα, «παπαγαλάκια» που προφανώς ως «επαγγελματίες» κάνουν τη δουλειά τους και οδηγούν εκεί που θέλει την κατάσταση.

Στην απόλυτη καταστροφή. Αφού δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Ολυμπιακού, θα φέρει τον Ολυμπιακό στο δικό τους επίπεδο. «Για να κερδίσουν και πάλι τις Κυριακές τους» όπως τρανά φωνάζουν εδώ και καιρό. Πόσο φταίει σε αυτό ο Ολυμπιακός; Πολύ. Για έναν και μόνο λόγο. Γιατί δεν είχε τον τρόπο και τη λογική να αντιμετωπίσει έναν πόλεμο που παιζόταν σε επίπεδα που ο ίδιος αδιαφορούσε.

Γιατί φρόντισαν οι άνθρωποί του να δώσουν αφορμές, ακόμη και αν έπεσαν θύματα. Η ουσία βεβαίως δεν αλλάζει. Το κόλπο στήθηκε ωραία, επιστημονικά και πλέον με μια κυβέρνηση που ψάχνει να στρέψει αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης σε μια χώρα που καταρρέει, καθώς είναι ανήμπορη για τα βασικά, βρήκε την ευκαιρία.

*sentragoal, Γιώργος Νοικοκύρης
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.