Επιμένουν Ίντερ και Μονακό για τον παικταρά της ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 | 23:03

Loading...
Η ΑΕΚ μπορεί να τον "έδεσε" με νέο συμβόλαιο, όμως οι "μνηστήρες" από το εξωτερικό δεν έπαψαν να υπάρχουν.

Μπορεί η ΑΕΚ να έκανε κίνηση ματ πριν από μερικές μέρες, «δένοντας» τον Αντρέ Σιμόες μ” ένα νέο συμβόλαιο. Μπορεί ο ίδιος ο Πορτογάλος μέσος να απέδειξε εμπράκτως πως έχει ερμητικά κλειστά τα αφτιά του στις «σειρήνες» από τις ευρωπαϊκές ομάδες. Όμως οι «μνηστήρες» για τον Σίμοες δεν φαίνεται να αποθαρρύνονται. Το ακριβώς αντίθετο.
Παραμένουν και ενδεχομένως αυξάνονται. Για παράδειγμα η Ίντερ, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, από το φιλικό του καλοκαιριού έχει βάλει τον Πορτογάλο μέσο στο μπλοκάκι της. Και παρά την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου με την ΑΕΚ, οι Νερατζούρι εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Σιμόες. Το ίδιο ισχύει και για τον Μονακό. Εδώ και πολύ καιρό οι Μονεγάσκοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Πορτογάλο μέσο. Και δεν έχουν χάσει το ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Φυσικά όσο ο Σιμόες εντυπωσιάζει με την απόδοση του, τόσο οι μνηστήρες θα επιμένουν και μάλιστα θα προστίθενται και άλλοι στην λίστα. Μένει να φανεί πότε και αν θα κάνουν την κίνηση τους. Έστω και αν η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως θέλει να κτίσει πάνω στον Σιμόες. Άλλωστε ήδη έχει απαντήσει αρνητικά στην πρώτη πρόταση που ήρθε, πριν από τέσσερις μήνες.

*enwsi

Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.