Σκάει βόμβα Μπουρούση σε μεγάλη ελληνική ομάδα;

Written By livesportsgr on Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 | 19:52

Loading...
 Ο Γιάννης Μπορούσης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες σέντερ και δεν είναι τυχαία η φετινή του αγωνιστική παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη, καθώς βγάζει μάτια.

Έμπειρος, σε άριστη φόρμα, μπαρουτοκαπνισμένος στο τοπ επίπεδο, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα με την παρουσία του.

Για αυτό και το όνομά του "παίζει" για μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του ακόμα και από την Κίνα!

Ο ίδιος, πάντως, κρατάει χαμηλούς τόνους και περιμένει να δει τι θα γίνει στην καριέρα του, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν...

Γιατί και στα δικά του αυτιά έχει φτάσει το σενάριο που θέλει μεγάλη ελληνική ομάδα να τον έχει στην κορυφή της λίστας της και το προσεχές καλοκαίρι να τον προσεγγίζει για να φορέσει τη φανέλα της!

Μία κίνηση που, αν γίνει, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η παρουσία του Μπουρούση είναι ικανή να το κάνει...

Φυσικά δεν είναι εύκολα να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μπουρούσης, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να εξηγήσουμε.

Ο ίδιος το θέλει, άλλωστε σιγά - σιγα τα χρόνια περνάνε, αλλά δεν είναι εύκολο...

Αν θα καταφέρει να τον ψήσει ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας, που έχει χρήμα και το σπρώχνει για την ομάδα, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σύντομα...

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.