Φίλαθλος της ΑΕΚ έβαλε τα κλάματα μπροστά στον Μπαρμπόσα!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 | 00:15

Loading...
Ένας ηλικιωμένος φίλος της Ένωσης λύγισε μπροστά στον Πορτογάλο και τον ευχαρίστησε που του... θυμίζει σιγά-σιγά την μεγάλη ΑΕΚ.

Το ΟΑΚΑ έχει αδειάσει. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα με τον Ρόναλντ Βάργκας ετοιμάζονται να αποχωρήσουν με τις οικογένειές τους. Ένας ηλικιωμένος φίλος της ΑΕΚ, πλησίασε τον Πορτογάλο έξω από τα VIP του Σταδίου. Ο φίλος της ΑΕΚ φανερά συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε τον Πορτογάλο - και - για την σημερινή νίκη, του εξήγησε τι σημαίνει για τον κάθε απλό κιτρινόμαυρο φίλαθλο η ΑΕΚ!

Ο Μπαρμπόσα τον άκουγε προσεκτικά και ας μην καταλάβαινε όλα όσα του έλεγε ο φίλαθλος της Ένωσης.
Σε εκείνο το σημείο ο φίλος της ΑΕΚ λύγισε και έβαλε τα κλάματα! Ο Μπαρμπόσα συγκινήθηκε, τον πήρε αγκαλιά, του έταξε μία φανέλα του στο επόμενο παιχνίδι, ενώ τον κάλεσε στα αποδυτήρια της ομάδας στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Ο ηλικιωμένος κύριος δεν σταμάτησε να λέει στον Έλντερ "Ευχαριστώ", του είπε πως με τέτοιες νίκες οι παίκτες της ΑΕΚ του θυμίζουν την μεγάλη ΑΕΚ που λάτρεψε! Ο Πορτογάλος έφυγε φανερά χαρούμενος από το στιγμιότυπο, με τους δύο να αγκαλιάζονται θερμά και να δίνουν "ραντεβού" για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ.

*aek365
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.