Ολοκληρώθηκε η ιστορική συνάντηση για το ποδόσφαιρο!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 | 19:37

Loading...
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ιστορική συνάντηση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκoύ, για την οποία σας ενημέρωσε αποκλειστικά το SDNA, με θέμα τις οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (4/3), το SDNA σας ενημέρωσε πως οι διοικήσεις ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού θα καθίσουν στο τραπέζι, ώστε να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις αναφορικά με τον τρόπο αντίδρασης στις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά έρχονται μετά την οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τις τρεις ΠΑΕ να επιχειρούν πίεση προς την Πολιτεία να κατανοήσει πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Η συνάντηση λοιπόν για το τι μέλλει γενέσθαι ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνουν το παρών, όπως και τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ εκεί βρέθηκαν πρώην διαιτητές, καθώς και παράγοντες της ΕΠΟ.

Όπως σας ενημερώσαμε από νωρίς το μεσημέρι, οι τρεις εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και καμιά απόφασή τους δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει!

Και οι τρεις δηλώνουν έτοιμοι να σηκώσουν το οικονομικό βάρος που θα προκαλέσει μια απόφαση - σταθμός. Ο μοναδικός ενδοιασμός που συνεχίζουν να έχουν αφορά το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι και το πώς θα πείσουν παίκτες εγνωσμένης αξίας να συνεχίσουν να βρίσκονται στις τάξεις τους...

Ο στόχος όμως, είναι ένας: Όχι η αποχώρηση, αλλά πώς θα πείσουν την Πολιτεία να τελειώσει αυτή τη φαρσοκωμωδία τώρα. Όπως ακριβώς έπραξε και με το Κύπελλο, έχοντας πλέον αντιληφθεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού (το αναφέρει και στην ανακοίνωση) ότι η ανισονομία, η διαφθορά και η ευνοϊκή μεταχείριση αποτελούν τη βασική πηγή της βίας.

Τα νομικά επιτελεία των τριών μεγάλων ΠΑΕ ξεσκονίζουν τις τελευταίες ώρες τις διατάξεις και τις συνέπειες που ενδέχεται να έχουν οι αποφάσεις τους. Πρέπει λοιπόν να τονιστεί ότι απόφαση δεν υπάρχει μέχρι τώρα. Σκέψεις γίνονται και όλα πέφτουν στο τραπέζι. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα! Αυτή είναι η πραγματικότητα.

​Η «κοινή συνισταμένη» Μελισσανίδη, Αλαφούζου και Σαββίδη είναι πως δεν μπορεί η κυβέρνηση να επιτρέπει σε ποινικά διωκόμενους να παραμένουν στο ποδόσφαιρο και να αποφασίζουν κάθε Κυριακή προς όφελός τους προκαλώντας αυτά που συμβαίνουν με θύματα πάντα τους ίδιους, καθώς η ανισονομία είναι φυσικό να προκαλεί αντιδράσεις.

Το SDNA παρακολουθεί από κοντά τις επαφές των τριών και θα σας ενημερώσει πρώτο για τις επίσημες ανακοινώσεις που αναμένονται από στιγμή σε στιγμή...

*sdna.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.