Σενάριο για Δώνη και μεγάλη ελληνική ομάδα!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 | 00:28

Loading...
Το όνομα του νεαρού τεχνικού "παίζει" σήμερα στo ρεπορτάζ κορυφαίου ελληνικού συλλόγου, που αυτή την περίοδο έχει προπονητή στον πάγκο με ισχυρό συμβόλαιο!

Είναι γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές και δεν είναι τυχαίο ότι παρά το (προπονητικά) νεαρό της ηλικίας του, έχει εργαστεί ήδη σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, έχει δει το όνομά του να είναι υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αλ Χιλάλ, τα πάει καλά και απολαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Μοιραία, λοιπόν, η περίπτωσή του φέρεται να απασχολεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες, σε επίπεδο προσωπικής προτίμησης ατόμων που στελεχώνουν το τιμ της συγκεκριμένης ομάδας.

Δεν αναφερόμαστε, δηλαδή, σε επίσημο ενδιαφέρον από την πλευρά της διοίκησης, αλλά σε ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα και η άποψή τους μετράει πολύ και, συχνά, επηρεάζει καταστάσεις...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Δώνης είναι μία λύση που έχει υποστηρικτές εντός του Παναθηναϊκού! Μαζί, βέβαια, με την περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως σας έχει αποκαλύψει πρόσφατα ο SportDog.

Ο Δώνης έχει γνώση του μεγέθους της ομάδας, έχει εργαστεί σαν προπονητής κάτω από την πίεση που υπάρχει στα μεγάλα κλαμπ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), είναι άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει τη διάκριση, ενώ έχει αποδείξει ότι μπορεί να στήσει ομάδα ως low bugdet προπονητής.

Αυτά και μερικά ακόμα στοιχεία έχουν κάνει κάποιους στον Παναθηναϊκού να θεωρούν ότι η περίπτωσή του είναι ιδανική για το "τριφύλλι", αν το προσεχές καλοκαίρι (ή ακόμα και νωρίτερα) η ομάδα αποφασίσει να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Στραματσόνι.

Εκείνο, βέβαια, που βγαίνει επίσημα από την ομάδα είναι ότι ο Ιταλός έχει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και θα κριθεί στο τέλος του...

Εμείς απλώς μεταφέρουμε τι "παίζει" στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Εν αναμομή των όποιων εξελίξεων...

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.