ΒΟΜΒΑ! Δε μπορούν να αρχίσουν τα πλέι οφ στο μπάσκετ!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 | 23:59

Loading...
Υπό κανονικές συνθήκες το πρωτάθλημα θα τέλειωνε σήμερα. Άντε, λόγω Ευρωλίγκας, τελειώνει την Τετάρτη, με τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο. 

Έλα, όμως, που ούτε αυτό συμβαίνει. Ελπίζουμε ότι θα συμβεί, προκειμένου να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, αλλά για την ώρα δεν έχουμε κάτι οριστικό στα χέρια μας.

Μπορεί πολύς κόσμος να μην το γνωρίζει, όμως η τελική βαθμολογία δεν μπορεί να επικυρωθεί, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση του αγώνα Κηφισιά - Λαύριο! Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει ένσταση, κατά της απόφασης για επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει το αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη η Κηφισιά.

Η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί από το ΑΣΕΑΔ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μένει σε εκκρεμότητα η οριστικοποίηση της βαθμολογίας. Και δεν μπορούν όχι μόνο να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, αν δεν "κλείσει" η βαθμολογία, αλλά και να προγραμματίσουν τις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ.

Γιατί άντε και ο ΕΣΑΚΕ βάζει "ομάδα Α" και "ομάδα Β", το συνδρομητικό κανάλι που καλύπτει τους αγώνες, όμως, δεν μπορεί να προγραμματίσει συνεργεία για να καλύψουν τον αγώνα, αν δεν γνωρίζει ποιος παίζει με ποιον.

Οι διοργανωτές ελπίζουν ότι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ θα βγει μέχρι την Τετάρτη, οπότε και ολοκληρώνεται αγωνιστικά η κανονική περίοδος και θα πιέσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά ΑΣΕΑΔ είναι αυτό, ποτέ δεν γνωρίζεις.

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.