Αυτό είναι το ΜΠΑΤΖΕΤ της ΑΕΚ για προπονητή!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 | 22:59

Loading...


Πόσα λεφτά αποφάσισαν να διαθέσουν για τον αντικαταστάτη του Πογέτ. Ποια η γενικότερη λογική τους στο θέμα.
Φρέσκια πληροφορία που έφτασε στη στήλη από την πιάτσα των μάνατζερ αναφέρει πως το μπάτζετ για το νέο τεχνικό στα Σπάτα θα είναι μάξιμουμ στις 300.000 ευρώ!

Ακούγεται χαμηλό και μας προκάλεσε όντως μια έκπληξη. Παρ’ όλα αυτά, η πηγή μας ήταν απόλυτη και επέμενε πως πάρα πολύ δύσκολα θα μπει πιο βαθιά το χέρι στα ταμεία για τον νέο τεχνικό (ο Πογέτ είχε κοστίσει στο πέρασμά του από την Ένωση 250.000 ευρώ).

Η αίσθηση στα Σπάτα είναι πως με αυτά τα χρήματα υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι προπονητές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να ανοίξει περισσότερο το μπάτζετ. Άλλωστε, επισημαίνεται, πως πρέπει να επενδυθούν χρήματα και για μεταγραφές και ότι εκεί ίσως είναι προτιμότερο να ρίξουν το βάρος.

Επίσης οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι αναζητήσεις για τον νέο τεχνικό θα επικεντρωθούν τις επόμενες εβδομάδες (μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να βιάζονται στην ΑΕΚ) στην Ιβηρική χερσόνησο και στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Με πιθανότερη επιλογή τεχνικό από την Πορτογαλία ή από την Ισπανία. Σημειώνουμε πάντως πως δεν έχει «καεί» η περίπτωση του Κετσπάγια.

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.