Ο επόμενος σταθμός του Πογιέτ!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 | 22:11

Loading...
Όσο εύκολη μπορεί να ήταν η ρήξη στις σχέσεις της ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογιέτ, άλλο τόσο δύσκολος φαίνεται να είναι ο οριστικός… αποχωρισμός!

Σαφέστατα και ο Ουρουγουανός βρίσκεται σε μία κατάσταση… σύγχυσης από τη στιγμή που άλλα περίμενε και άλλα του προέκυψαν. Διότι είναι πραγματικά απορίας άξιο το γεγονός πως ενώ έκανε αυτή τη δήλωση περί αποχώρησης στο τέλος της σεζόν, πίστεψε στ’ αλήθεια πως η ΑΕΚ θα έπαιρνε το ρίσκο να τον διατηρήσει στις τάξεις της σε αγώνες τρομακτικά κρίσιμους, όπως είναι οι ημιτελικοί και ο τελικός Κυπέλλου ή τα Play Offs.

Έτσι, μετά τα… περπατήματα του Γκουστάβο Πογιέτ στα Σπάτα και τις βόλτες στα γραφεία του προπονητικού την Τετάρτη, ήρθε η ώρα της αναχώρησης. Ή μήπως όχι;

Απ’ ότι φαίνεται ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν δείχνει πολύ διατεθειμένος ν’ αναχωρήσει. Μάλλον του άρεσε η Ελλάδα και βρήκε την ευκαιρία να το ρίξει και λίγο στον… τουρισμό. Γι’ αυτό τον λόγο τώρα βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου ν’ απολαύσει τον ελληνικό ήλιο για τον οποίο συχνά πυκνά μιλούσε.

Προφανέστατα και δεν διαφαίνεται να κάνει κάποια άλλη δουλειά στο άμεσο μέλλον, αφού και ο ίδιος θα επιδιώξει να ξεκινήσει επαφές μέσα στο καλοκαίρι, να προπονήσει μία ομάδα από την αρχή. Μένει να δούμε τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

*enwsi
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.