Καψόνι από Πογέτ σε Έλληνα παίκτη της ΑΕΚ;

Written By livesportsgr on Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 | 00:17

Loading...
Με ποιον είναι απογοητευμένος ο Ουρουγουανός τεχνικός. Τι του καταλογίζει.

Ρεπό είχαν σήμερα όσοι έπαιξαν βασικοί στην Μυτιλήνη εκτός από έναν. Τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ο Έλληνας στόπερ πήγε κανονικά στα Σπάτα κατ’ υπόδειξη Πογέτ. Μαζί του και οι άλλοι πέντε Έλληνες Ανέστης, Αραβίδης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος.
Να είναι άραγε μια μορφή... τιμωρίας για τον Κολοβέτσιο; Δεν ξέρουμε αν πρέπει να το θέσουμε έτσι. Πάντως για εκείνο που είμαστε σίγουροι, είναι για την απογοήτευση του Πογέτ με την εμφάνιση του αμυντικού του.

Δεν ήταν μόνο κάποιες κακές του επιλογές στο ματς (με αποκορύφωμα ένα λάθος του που προσέφερε μοναδική ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει). Ήταν και οι κακές εκτελέσεις του σε δύο περιπτώσεις όταν βρέθηκε στην περιοχή σε πλεονεκτική θέση σε στημένα.

Θα πείτε βέβαια «στόπερ είναι ο άνθρωπος όχι σέντερ φορ...». Ο Πογέτ όμως έχει διαφορετική άποψη, καθότι θεωρεί πως τέτοιες ευκαιρίες ακόμα και οι αμυντικοί πρέπει να τις κάνουν γκολ.

Γι’ αυτό άλλωστε προωθούνται στα στημένα γιατί –θεωρητικά- έχουν την ικανότητα να σκοράρουν πιο εύκολα από άλλους ποδοσφαιριστές όταν η μπάλα είναι στον αέρα.
Επομένως δεν υφίσταται η δικαιολογία «δεν είναι επιθετικός» για τον Ουρουγουανό, όσο έχει να κάνει πάντα με τις φάσεις που προκύπτουν από τα στημένα χτυπήματα.

Ότι είναι λοιπόν απογοητευμένος ο Πογέτ με τον Κολοβέτσιο και την εμφάνισή του στην Μυτιλήνη μπορούμε να σας το γράψουμε σίγουρα. Αν η παρουσία του στα Σπάτα σήμερα είναι μια μικρή... τιμωρία κι ένα μήνυμα για εκείνον, αυτό ίσως διαπιστωθεί στη συνέχεια.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.