Θα συνεχίζει να "εκτελεί" προπονητές η ΑΕΚ αν...

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 | 00:23

Loading...
Μόνο τυχαία δεν είναι η συνεχής προβληματική εικόνα της Ένωσης, της οποίας γίναε μάρτυρες και σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο. Ακόμα και αν ορισμένοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν, ότι φταίνε οι προπονητές η αλήθεια θα αποτυπώνεται στο γήπεδο κάθε φορά που η ομάδα αντιμετωπίζει έναν μάχιμο αντίπαλο.

Είναι αναμφισβήτητα αντικείμενο προβληματισμού ένας σύλλογος ΑΕΚ να παρουσιάζει τέτοια εικόνα και να δυσκολεύεται απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Ατρόμητος, ο οποίος παρά το αξιόλογο ρόστερ του πραγματοποιεί μέτρια σεζόν.

Για μια ακόμη φορά η ΑΕΚ έδειξε προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, τα οποία πηγάζουν από την έλλειψη παικτών, οι οποίοι θα ξεχωρίζουν με την εμπειρία και το ταλέντο τους. Φάνηκε ξανά η έλλειψη ενός έμπειρου στόπερ, που θα διαθέτει την ικανότητα να αποδώσει στο μάξιμουμ και παράλληλα θα καθοδηγεί την αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ.

Σίγουρα η υποτίμηση του υπάρχοντος ρόστερ και της ομολογουμένως σωστής δουλειάς που έγινε τα προηγούμενα χρόνια θα ήταν λάθος. Λανθασμένη είναι ωστόσο και η στάση της συνεχούς άρνησης της πραγματικότητας, η οποία μιλάει ακόμα και στα παιχνίδια, τα οποία η Ένωση κερδίζει. Αν ο Δικέφαλος στοχεύει στο να πρωταγωνιστεί η μεταγραφική υπέρβαση από αυτό το καλοκαίρι είναι απαραίτητη, αλλιώς η «εκτέλεση» προπονητών θα συνεχίσει να αποτελεί την εύκολη απόφαση, η οποία όμως δεν δίνει λύση στο πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται να ξαναμπούμε στη διαδικασία της ανάλυσης των θέσεων και των παικτών, που η Ένωση χρειάζεται, καθώς αυτή πλέον είναι γνωστή και οφθαλμοφανής ακόμη και στον πιο ανέραστο με το ποδόσφαιρο φίλαθλο. Αυτό το οποίο απαιτούν οι περιστάσεις είναι η διοίκηση να συνειδητοποιήσει πως αν δεν ενισχύσει την ομάδα το καλοκαίρι η ομάδα θα παρουσιάσει και του χρόνου τα ίδια κενά και το ίδιο πρόσωπο. Είναι κρίμα μια πολύ σωστά δουλειά 3 ετών να μην ολοκληρωθεί, γι’ αυτό το ποδοσφαιρικά ορθό είναι η υιοθέτηση ενός νέου πρότζεκτ με μεγαλύτερο διαθέσιμο μπάτζετ .

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει ανατροπή του σκηνικού όσον αφορά το σχεδιασμό από αυτό το καλοκαίρι και έπειτα δύσκολα θα δούμε μια ομάδα αντάξια του παρελθόντος και της ιστορίας της ΑΕΚ. Επίσης, αν δεν υπάρξει νέο πλάνο, αλλά ένας προγραμματισμός με μπαλώματα και χωρίς έμφαση στο μέλλον όσα λεφτά και αν επενδυθούν το πιο πιθανό είναι να πέσουν σε ένα πηγάδι δίχως πάτο.

*aeklive
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.