Επίσημη τοποθέτηση Τίγρη για Πογιέτ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 | 00:18

Loading...
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τα νέα γραφεία της ΑΕΚ και δεν παρέλειψε να πετάξει την "μπηχτή" του για την απομάκρυνση από την ομάδα, του Γκουστάβο Πογιέτ.

«Αύριο έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Μας απασχολεί μόνο αυτό και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Αναφορικά με τον Πογέτ όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά για τον Πογιέτ και πρόσθεσε:

«Καλώς ήρθατε στα καινούργια μας γραφεία, ελπίζω να σας αρέσουν. Μιλάμε για μια ΑΕΚ πλέον με έργα και όχι με λόγια, που υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχουμε καταρτίσει από το ξεκίνημα για να γίνει ο σύλλογος όπως τον θέλουμε όλοι. Είναι σημαντικό και για τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΠΑΕ να δουλεύουν σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον. Η ψυχολογία παίζει βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Όσοι εργάζονται για αυτό το κλαμπ προσπαθούν και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους έχουμε σε καλή ψυχολογία.

Αυτή η αίθουσα, αυτός ο όροφος θα ανήκει ουσιαστικά σε εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους). Θέλω να έρχεστε εδώ όποτε θέλετε με την ομάδα της ΠΑΕ. Θέλω να πω ότι αυτή την αίθουσα θα την ονομάσουμε αίθουσα "Γιάννη Ξενάκη". Είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να δώσουμε σε αυτό τον καλό φίλο, συνάδελφο σας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο παρά να σας ευχηθώ καλές γιορτές και καλή Ανάσταση».

Ερωτηθείς για το άλλο μεγάλο όνειρο της ΑΕΚ, την «Αγια-Σοφιά», απάντησε: «Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δήλωσε: «Εκτιμώ ότι και σε αυτό το θέμα όλα βαίνουν σωστά. Ο υπουργός και όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε. Εκτιμώ ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν όσον αφορά την ΕΠΟ».
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.