Ο Κοντονής συμφωνεί να διώξουν την ΑΕΚ!!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 | 22:03

Loading...
 Παρά το γεγονός ότι σαν πρώτη εικόνα, ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν θα έπαιρνε θέση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στη FIBA και την ΕΟΚ, τελικά με ανακοίνωση του, ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα σύμφωνος με τις θέσεις της ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ απειλείται ευθέως με αποβολή από τις εγχώριες διοργανώσεις, από τη στιγμή που επέλεξε το Eurocup, με το ΔΣ της ΕΟΚ να συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη για να αποφασίσει επί του θέματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης συναντήθηκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, κατόπιν πρόσκλησής του, για να συζητήσουν τις σοβαρές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό και στο ελληνικό μπάσκετ. Κατόπιν ανάλυσης όλων των δεδομένων που υπάρχουν και της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στον ευρωπαϊκό χώρο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν χωρίς περιστροφές ότι είναι υποχρεωτικός ο σεβασμός στα καταστατικά και τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων του διεθνούς αθλητικού κινήματος, της ΔΟΕ και των Παγκόσμιων Αθλητικών Ομοσπονδιών. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και συμφωνία αποδοχής των θέσεων και των επιταγών της FIBA».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.