Ένα πανό που εξέθεσε το…σύστημα!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 | 00:37

Loading...
 Το δικό του σόου θέλησε να δώσει για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ένα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε αρκετό για μια ακόμη φορά να εκθέσει τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μιλάμε για ένα πανό που δεν αναφέρονταν ονομαστικά σε κάποιο πρόσωπο παρά μόνο στον Πειραιά, από αυτά δηλαδή, που σηκώνονται κατά δεκάδες στα ελληνικά γήπεδα.

Κι όμως, ενώ στο Καυτανζόγλειο, υπήρχαν τα απαραίτητα όργανα τα οποία είναι και υπεύθυνα να γνωμοδοτήσουν για το περιεχόμενο, ο Σάββας Θεοδωρίδης, χωρίς να υπάρχει αιτία, έδωσε ξανά το προσωπικό του σόου. Διέσχισε ολόκληρη τη διαδρομή, από τη φυσούνα όπου βρισκόταν μέχρι τους πάγκους προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον τέταρτο διαιτητή Κιοτζένη. Τι ήταν αυτό που τον εξόργισε ουδείς κατάλαβε. Τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε; Ουδείς γνωρίζει. Σάββας Θεοδωρίδης είναι αυτός…

Πάντως ο Αρετόπουλος, διέκοψε έστω και για λίγο το παιχνίδι καλώντας του βοηθούς κοντά του, προκαλώντας παράλληλα και τις έντονες διαμαρτυρίες από την κερκίδα. Δευτερόλεπτα αργότερα ανακάλεσε την απόφασή του και ακολούθησαν συστάσεις από τα μεγάφωνα.

bluearena
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.