Αποκάλυψη: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζιμπούρ!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 | 12:54

Loading...
 Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ραφίκ Τζιμπούρ αποφάσισε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, περίμενε σίγουρα ότι η δεύτερη θητεία του στην "Ένωση" θα είχε διαφορετική πορεία.

Ο ίδιος ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει στην ομάδα που πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, αλλά από την πρώτη στιγμή τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα περίμενε τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του συλλόγου.
Δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί, άλλωστε, που δεν ξέχασαν ποτέ τη θητεία του στον Ολυμπιακό, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ χωρίς η ομάδα να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της.

Για αυτό και υπήρχε μουρμούρα σε μερίδα οπαδών της εξέδρας...

Μία μουρμούρα που ενισχύθηκε από την αγωνιστική παρουσία του Ραφίκ, που δεν θύμιζε σε τίποτα το πολυβόλο που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ελλάδα.

Ήρθε και ο τραυματισμός, που τον κράτησε εκτός αγώνων πάνω από 2 μήνες και ήρθε το γλυκό και έδεσε!

Με αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα... ψιθυρίζονται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, το μέλλον στην ομάδα να είναι αβέβαιο...

Δύσκολα θα συνεχίσει στην "Ένωση" ο Αλγερινός, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μιλάμε για απόφαση που έχει παρθεί οριστικά.

Αλλά, όπως και να το κάνουμε, υπάρχει η αίσθηση ότι δεν έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά...
Και, κάπου εδώ, είναι που έρχονται οι ψίθυροι από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, σαν παράλληλο ρεπορτάζ, που φαίνεται ότι παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις με την περίπτωση του Τζιμπούρ.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη κίνηση, προς τον ίδιο τον παίκτη ή τον μάνατζέρ του, αλλά η περίπτωση του Αλγερινού φορ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της...

Πρόκειται για ομάδα που θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της, αν όχι με έναν 11αδάτο φορ, σίγουρα με κάποιον που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως φουνταριστός, όσο και στα πλάγια της επίθεσης.

Με την περίπτωση του Τζιμπούρ να είναι εξαιρετική, καθώς συνδυάζει όλα τα στοιχεία...

Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, αλλά είναι δεδομένο ότι αν τελικά ο Ραφίκ δεν ανανεώσει με την ΑΕΚ, θα προκύψει επίσημη πρόταση από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σούπερ Λιγκ.

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.