Κλείνει στην ΑΕΚ ο Βέλλιος;;!!!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 | 00:07

Loading...
Έτοιμη η ΑΕΚ για τον Απόστολο! Ποιες οι εξελίξεις με τον 24χρονο φορ και τι παίζεται με τον Πογέτ.

Υπάρχει κόσμος στην ΑΕΚ που επιμένει αυτές τις μέρες πως το θέμα του Απόστολου Βέλλιου δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με εκείνο του Γκουστάβο Πογέτ.
Δηλαδή εξηγούν, ότι η διοίκηση του Δικεφάλου θα κάνει την κίνησή της για τον στράικερ του Ηρακλή ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με τον Ουρουγουανό τεχνικό. Αν θα μείνει ή θα φύγει.
Ο Βέλλιος έχει γίνει «καψούρα» τόσο του Μπάγεβιτς όσο και του Μελισσανίδη. Οι εμφανίσεις του φέτος δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους δύο ηγέτες της Ένωσης. Τα αγωνιστικά του στοιχεία, ο χαρακτήρας του και φυσικά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας συνδυασμός που μετατρέπει την επιλογή του 23χρονου σε άκρως ελκυστική.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες της στήλης, άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων στη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη ενημερώσει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ότι το ενδιαφέρον από τα Σπάτα είναι εντονότατο και πως θα πρέπει να αναμένουν από μέρα σε μέρα επίσημη και πολύ σοβαρή κρούση.

Όσο για τον Πογέτ, η στήλη σας έχει ξανά γράψει για το πώς αντιμετωπίζει την περίπτωση του Βέλλιου. Δεν λέει όχι, αλλά ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει: «Θέλω και άλλους δύο ξένους, ο ένας σίγουρα υψηλότερου επιπέδου»...
Η στήλη επίσης μαθαίνει, ότι οι Μπάγεβιτς και Μελισσανίδης δεν κατανοούν γιατί ο φετινός Βέλλιος δεν μπορεί να αποτελέσει τον βασικό φορ του Δικεφάλου τη νέα περίοδο και απορούν με την επιμονή του Πογέτ...

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.