Τόσα παίρνει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφή Μανωλά

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 | 17:02

Loading...
 Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο που υπογράφηκε από τις τρεις πλευρές το καλοκαίρι του 2014 διέρρευσε με κάθε λεπτομέρεια και όρο της συμφωνίας, ενημερώνοντας άπαντες για το ακριβές ποσό που εισέπραξαν οι "ερυθρόλευκοι", αλλά κι αυτά που θα εισπράξουν σε περίπτωση πώλησης του Μανωλά.

Αρχικά λοιπόν υπάρχει το ποσό των 6,5 εκ. ευρώ που μπήκε άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη μπόνους της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ έκαστο, από τη στιγμή που είχε 20+ συμμετοχές πέρσι και φέτος.
Τι γίνεται όμως στο μέλλον;

Αν ο διεθνής στόπερ συνεχίσει και του χρόνου στη Ρόμα, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει επιπλέον 6,5 εκ. ευρώ, ουσιαστικά δηλαδή τη δεύτερη δόση από την παραχώρησή του.

Τι θα γίνει όμως, εφόσον ο Μανωλάς αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι;

Αν το ποσό που λάβει η Ρόμα είναι μέχρι 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 6,5 εκ. ευρώ από αυτά. Αν όμως το ποσό είναι μεγαλύτερο, θα βάλει στα ταμεία του το 50% του συμφωνηθέντος ποσού μεταξύ της ιταλικής ομάδας και του ενδιαφερόμενου! Αν για παράδειγμα, οι "τζιαλορόσι" πουλήσουν τον Μανωλά 30 εκ. ευρώ, τα 15 θα πάνε στον Ολυμπιακό!

Συνολικά, δηλαδή, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν λάβει ήδη 7,5 εκ. ευρώ και μπορούν να περιμένουν ακόμη περισσότερα!

Σε περίπτωση που ο Κώστας Μανωλάς αποχωρήσει από την Ρόμα, από τις 2 Σεπτεμβρίου και έπειτα, η Ρόμα δεν είναι… αναγκασμένη να δώσει το 50% στην πειραϊκή ΠΑΕ.
sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.